Connect with us

Revistateo.ro

Cum îndepărtezi petele de pe față cu două ingrediente pe care le ai în bucătărie

Cosmetica

Cum îndepărtezi petele de pe față cu două ingrediente pe care le ai în bucătărie

Multe femei suferă din cauza problemelor pe care le au cu tenul. Odată cu înaintarea în vârstă apar pete pe față și pe piele și devin o problemă inestetică.

Pot deveni extrem de neplăcute pentru persoanele care întreaga viață au avut o piele fină și fără semne și multe femei nu știu ce să mai facă să trateze această priblemă.

În afară de față, aceste pete pigmentare pot apărea pe picioare, pe umeri, dar și pe brațe și pe mâini sau pe sâni.

Multe persoane folosesc loțiuni scumpe sau tratamente pentru a le elimina. Din fericire, există și soluții naturale, extrem de ieftine și la fel de eficiente, pe care le poți încerca și tu.

Citește și: Cum scapi de părul alb pentru totdeauna! Ai nevoie doar de două ingrediente

Nu trebuie să dai bani pentru aceste creme făcute din substanțe chimice care îți pot provoca neplăceri la nivelul pielii în cazul unei sensibilități a pielii.

Citește și: Tratamente faciale pentru noapte

Acest tratament natural poate fi preparat acasă din doar două ingrediente: oțet de mere și suc de ceapă. Tot ce trebuie să faci este să pui o ceapă într-un blender, iar după ce s-a făcut o pastă, să o amesteci cu puțin țet de mere.

Ceapa are proprietăți antioxidante, care sunt benefice în prevenirea deteriorării elasticității și a pigmentului pielii. De asemenea, poate fi folosită și de către cei care vor să scape de cicatrici.

În 30 de zile, petele maronii dispar

La rândul său, oțetul este bogat în acid hidroxilic, eficient pentru a îndepărta celulele de la nivelul pielii care nu mai sunt bune.

Acest remediu natural dă rezultate într-o perioadă scurtă de timp, așa că merită să îl încerci și tu. Vei simți o îmbunătățire a aspectului pielii în doar șapte zile. În 30 de zile, toate petele maronii vor fi îndepărtate.

Aplică această soluție cu o bucată de vată pe zonele afectate și așteaptă pentru câteva minute. Pentru a testa dacă pielea suportă această soluție, încearcă să aplici pe o suprafață mică și să vezi cum reacționează pe pielea ta.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cosmetica

To Top