Connect with us

Revistateo.ro

Cum isi manifesta zodiile tristetea

Astro-FUN

Cum isi manifesta zodiile tristetea

Astrele influenteaza fiecare reactie pe care o au zodiile. Stiai cum reactioneaza fiecare zodie la tristete? Daca nu, vezi cum isi manifesta zodiile tristetea, citind articolul de mai jos.

Cum isi manifesta zodiile tristetea

BERBEC
Tristetea este coplesitoare pentru Berbec – acesta nu se mai poate concentra la nimic altceva si isi pierde entuziasmul pentru orice lucru, chiar daca in mod normal nu ar ezita sa il faca.

TAUR
Taurii nu vor ca altii sa stie ca ei sufera, asa ca se ascund si tin in ei supararea, iar de multe ori se refugiaza in mancare.

CITESTE SI: 5 ZODII care vor fi IUBITE in 2016! Cea mai iubita zodie este…

CITESTE SI: 5 ZODII care vor fi RASFATATE in 2016! Te numeri printre ele?

GEMENI
De fiecare data cand se lupta cu tristetea, Gemenii prefera sa o ascunda si sa detaseze cat mai mult de cauza durerii lor emotionale.

Cum isi manifesta zodiile tristetea

RAC
Nativii acestui semn zodiacal sunt extrem de sensibili, iar cand sunt suparati, sunt foarte afectati si acest lucru este vizibil. Au nevoie de multa atentie si intelegere in astfel de momente.

LEU
Acest nativ nu se sfieste cu starea sa de spirit, iar toata lumea stie cand Leul este suparat. Au nevoie de multa atentie pentru a trece peste momentele de tristete.

FECIOARA
Cand se infrunta cu supararea, Fecioarele isi pierd concentrarea si devin absente – se gandesc necontenit la problema si cum o pot rezolva.

BALANTA
Balanta, care de obicei este vorbareata, isi pierde interesul de a socializa atunci cand este trista. Desi este afectata, face eforturi sa para ca este bine.

SCORPION
Cand este trist, Scorpionul ori se izoleaza de toti cei din jurul lui, ori are izbucniri violente fata de cel care i-a cauzat supararea.

Cum isi manifesta zodiile tristetea

SAGETATOR
Cand sunt suparati, Sagetatorii devin mai seriosi si nelinistiti in ceea ce le priveste viitorul. Nu au nevoie de cineva care sa ii impace, ci de putin timp singuri.

CAPRICORN
La nativii acestei zodii, tristetea este vizibila – nu mai au aceeasi energie debordanta ca de obicei, iar orice vei face nu le poti readuce buna dispozitie.

VARSATOR
Varsatorii incearca sa ascunda tristetea, dar nu prea reusesc pentru ca se schimba total cand sunt suparati. Sunt mohorati, neatenti si preocupati de ganduri.

PESTI
Cea mai sensibila zodie, Pestele se simte profund ranit cand intampina vremuri triste. Are nevoie de vorbe bune si mangaieri pentru a trece cat mai repede peste perioada trista.

Sursa foto: Huffpost.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top