Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Cum îți ascunde prin SMS că are pe alta, în funcție de zodie

Cum îți ascunde prin SMS că are pe alta, în funcție de zodie:

BERBEC
Îți scrie Biblia întreagă într-un mesaj. Dacă îl întrebi ce face, începe să-ți dea mai multe explicații decât în mod normal, ca și cum s-ar acoperi de ceva.

TAUR
Este mai puțin comunicativ. Răspunde foarte oficial, uneori chiar sec, asta după ce te-a obișnuit cu pupici și emoticoane drăgăstoase. Nu de alt, dar cealaltă se află lângă el și nu vrea să-și strice seara.

CITEȘTE ȘI: CE LE INCOMODEAZĂ PE FEMEI, ÎN FUNCȚIE DE ZODIE

GEMENI
Nu citește mesajele. Și o face pentru ca apoi să invoce motive precum faptul că a fost ocupat sau că nu era online, deși cerculețul verde îl trădează.

RAC
Nu răspunde la mesaje, deși le-a văzut. Racul nu știe să spună o minciună credibilă atunci când este cu alta, motiv pentru care fuge de răspundere și își închide telefonul în cel mai extrem caz.

LEU
Schimbă subiectul de fiecare dată sau chiar te pune pe tine într-o situație dificilă și te roagă, mai în glumă, mai în serios, să ai grijă ce faci (în sensul: „Să nu mă înșeli”), deși el e în pat cu alta.

FECIOARĂ
Invocă o serie de motive ușor de crezut pentru a justifica lipsa de timp pentru a vorbi cu tine, cum o făcea de altădată.

BALANȚĂ
Pentru că se gândește că ar trezi suspiciuni dacă nu ți-ar răspunde chiar deloc, face un efort și îți scrie și ție, chiar dacă nu îi face plăcere. Poți afla că te înșeală sesizând graba să îl lași în pace.

SCORPION
Scorpionul când te înșeală își închide definitiv telefonul mobil. Poți scrie o mie de mesaje căci nativul Scorpion nu le va citi decât a doua zi, după ce cealaltă va pleca din patul lui.

SĂGETĂTOR
Săgetătorii știu foarte bine să mintă atunci când e vorba de înșelat. Inventează povești atât de frumoase, încât expuse într-un mesaj text virtual, sunt credibile.

CAPRICORN
Capricornul îți pune o groază de emoticoane în mesaje, ca niciodată. Și asta pentru că el e fericit și consideră că nu are nicio vină dacă te înșeală și tu ești fidelă.

VĂRSĂTOR
„Scuze, nu pot să vorbesc, am ceva treabă” – Mesajul ăsta este invocat de fiecare dată când îți ascunde adevărata lui ”treabă” din acel moment.

PEȘTI
Îți trimite poze cu el bine editate încât să îți demonstreze că nu e cu nicio femeie, deși poate să își facă pozele la ea în curte, cu copacii în spate. Sau îți trimite mesaje vocale în care vorbește doar el.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top