Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Cum iti dai seama ca ai in jurul tau un vampir energetic

Ti se intampla uneori sa te simti fara vlaga, sa nu te poti concentra si sa fii indispus, iar acest lucru poate fi si din cauza unui vampir energetic.

Chiar daca ai avut parte de o activitate relaxanta si te-ai simtit foarte bine la intalnire, te poti simti dintr-o data indispus, fara vreun motiv aparent.

Pentru ca suntem inconjurati de energie si se manifesta peste tot in jurul nostru, in oameni si in obiecte, exista persoane care reusesc doar cu o privire, cu un gest sau cu un cuvant sa ne sece de energie.

Aceste persoane au o inalta frecventa energetica si sunt numiti „vampiri energetici” si ne pot seca de puteri in numai o clipa.

Cum iti dai seama ca ai in jurul tau un vampir energetic

Unele dintre ele sunt constiente de aceasta „putere” nevazuta” si reusesc sa se hraneasca din plin cu energia celor din jurul lor.

Si in cadrul familiei ori la serviciu poate exista o persoana mult prea incarcata energetic. Acea persoana reuseste sa obtina toata aprecierea, sa iti strice reputatia ori sa te ignore complet.

Citeste si: A mers la spital pentru o ecografie si a avut un soc. Ce se ascundea in imagine

Iata cum iti dai seama ca ai fost alaturi de un „vampir energetic”:

– te cuprinde dintr-odata o stare puternica de somnolenta

– esti nervos, fara motiv

– ti-e teama, esti pesimist si simti o oboseala brusca.

In acest moment, ai nevoie de putin timp pentru a-ti reveni.

Pentru ca aceste persoane sunt greu de depistat, trebuie sa fii putin atent pentru a-ti da seama daca ai in jurul tau persoane la fel ca tine ori persoane care reusesc sa iti strice intreaga zi.

Un vampir energetic are o atitudine negativa si nu prea vede lucrurile bune dintr-un lucru, asa ca ii este foarte greu sa fie deschis la sugestii ori pareri. Si cuvintele pe care le folosesc aceste persoane au o rezonanta negativa, asa ca pleaca imediat din jurul lor.

Persoanele incarcate prea mult energetic considera ca au mereu dreptate, asa ca este foarte greu sa comunici cu ele.

Cu cat dureaza mai mult interactiunea cu aceste persoane, cu atat starea ta incepe sa se inrautateasca si sa simti ca pur si simplu pici din picioare.

Asadar, inecarca sa te retragi din orice discutie pe care o consideri nepotrivita cu un vampir energetic si fa-o intr-un mod elegant, pentru ca acea persoana sa nu creada ca ai ceva impotriva ei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top