Connect with us

Revistateo.ro

Cum iti decorezi bradul de Craciun anul acesta va face diferenta intre un rezultat fabulos si unul mediocru.

Stil de viata

Cum iti decorezi bradul de Craciun anul acesta

Craciunul se apropie cu repeziciune, iar bradul de Craciun le creeaza multora batai de cap. Cum iti decorezi bradul de Craciun anul acesta va face diferenta intre un rezultat fabulos si unul mediocru.

In fiecare an, exista mai multe tendinte si de multe ori ti este greu sa tii pasul cu acestea. Daca intr-un an au fost la moda brazii impodobiti in culoarea rosie, in alti ani fundele au fost vedetele sezonului.

Daca vrei ca anul acesta sa ai parte de cel mai frumos brad de Craciun, trebuie sa tii cont de cateva sfaturi.

Fie ca este vorba despre un brad natural ori de unul artificial, cu cateva trucuri il poti decora in tendinte, iar toata lumea va fi impresionata.

Cum iti decorezi bradul de Craciun anul acesta
Anul acesta iti poti crea propriul tau colt de natura. Iti poti decora bradul cu globuri in culoarea pamantului. In cazul in care nu ai asemenea globuri, poti folosi o vopsea speciala si in cateva secunde sa le transformi.

De asemenea, daca ai decoratiuni in casa in forma de animale, le poti pune cu incredere in brad. Foloseste-te de conuri de brad, de frunze deosebite si asaza-le bradul tau.

Daca iti doresti ceva mai deosebit, trebuie sa stii ca anul acesta se poarta si degradeul. Poti decora bradul in doua culori predominante din casa ta. Pentru un efect mai mare, poti aseza decoratiuni dintr-o culoare in partea superioara, iar in partea inferioara sa aiba alta culoare.

Cum iti decorezi bradul de Craciun anul acesta. Foloseste lucruri din natura si panglici

Imaginatia ta nu trebuie sa aiba limite. Foloseste frunze, flori, stelute si clopotei alaturi de globulete si creeaza un brad de poveste.

In cazul in care vrei ceva clasic, poti alege nuantele de rosu si verde. Astfel, poti folosi globuri verzi si rosii, precum si beteala si funde colorate in rosu si verde.

Citeste si:
Pentru cei care isi doresc un brad sofisticat, poti alege sa folosesti globuri aurii, mov ori roz pal pentru a decora bradul. De asemenea, florile colorate in aceste nuante si panglicile vor reusi sa dea o nota sofisticata.

Continue Reading
You may also like...
1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top