Connect with us

Revistateo.ro

Frumusete

Cum iti detoxifiezi axilele acasa

Deodorantele din comert sunt extrem de daunatoare din cauza compusilor chimici pe care le contin. In primul rand, acestia afecteaza glandele sebacee, apoi sistemul imunitar si sistemul limfatic. Iata cum iti detoxifiezi axilele acasa.

Din cand in cand, trebuie sa apelezi la o detoxifiere a axilei. Multi medici recomanda sa folosim deodorante naturale, fara aluminiu si parabeni.

Iata cativa dintre compusii daunatori din deodorante:
Formaldehida – este o substanta folosita inclusiv pentru imbalsamarea cadavrelor. A fost declarata substanta cancerigena.

Propilen glicol – acesta afecteaza ficatul, inima, dar si sistemul nervos central. Produce iritatii la nivelul pielii.

Aluminiul – este folosit pentru a preveni aparitia transpiratiei si creste riscul aparitiei cancerului la san.

Parabenii – declanseaza pubertatea si cresc riscul aparitiei cancerului.

Ca sa iti detoxifiezi axila, ai nevoie de un amestec facut din 1 lingura de otet de mere, 2 linguri de apa plata, 1 lingură de argila verde. Foloseste o discheta demachianta pentru aplicarea pastei pe axile. Las-o sa actioneze pret de 20 de minute. Clateste apoi bine cu apa si repeta o data la cateva zile.

Cum iti detoxifiezi axilele acasa

Poti incerca sa folosesti piatra de alaun. Aceasta este un produs natural, un mineral recunoscut pentru proprietatile sale astringente, antibacteriene si hemostatice. Este ideal ca deodorant. Este din ce in ce mai cautata si este o alternativa naturala la deodorantele conventionale.

Citeste si: Cum sa te imbraci pentru a-ti subtia talia

Se poate folosi pe pielea umeda, dupa dus, epilare sau ras, sau se poate umezi cu apa si aplica pe pielea uscata. Nu exista nicio restrictie cat priveste zonele pe care poate fi aplicata: fata, axile, picioare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top