Connect with us

Revistateo.ro

Cum iti faci hainele sa arate ca noi

Stil de viata

Cum iti faci hainele sa arate ca noi

Iata cateva trucuri eficiente care te vor ajuta sa iti faci hainele ca noi!

De cele mai multe ori o simpla pata este in stare sa transforme o bluza eleganta intr-un obiect vestimentar pe care nu il mai poti purta. Mai jos iti oferim cateva sfaturi pentru ca hainele tale sa arate mereu bine!

1. Petele de transpiratie. Acestea pot fi indepartate usor cu ajutorul unei solutii formate dintr-o parte de apa si trei parti de bicarbonat. Cu ajutorul periutei de dinti se freaca zona patata si se lasa timp de o ora pentru ca amestecul sa actioneze.Se clatesc rufele cu apa calda.

2. Petele de fond de ten. Daca vrei sa scoti acest tip de pete de pe hainele tale poti folosi spuma de ras sau detergent lichid de vase.

3. Ai un fermoar blocat? Inmoaie o discheta de bumbac in sapun lichid si apoi in apa si asigura-te ca a absorbit bine lichidul. Tamponeaza dintii fermoarului cu discheta si incearca sa il cobori cu cativa centimetri mai jos si apoi sa il urci, pana ce se deblocheaza complet.

CITESTE SI: CUM ELIMINI PETELE DE GRASIME DE PE HAINE

CITESTE SI: TOP 4 PLANTE DE INTERIOR CARE PURIFICA AERUL

4. Scamele. Scamele pot sa dispara de pe hainele tale cu ajutorul unei lame de ras, dar si cu ajutorul unei hartii adezive, sau a unui pieptene des.

5. Petele de deodorant. Aceste pete dispar in general cu ajutorul detergentilor speciali pentru indepartarea petelor.

6. Petele de ruj. Cu siguranta ti-ai murdarit de multe ori hainele de ruj. Le vei curata in mod eficient cu o discheta din bumbac inmuiata in alcool (verifica eticheta sa vezi daca materialul rezista).

7. Petele de pe pielea intoarsa. Pielea intoarsa are nevoie de produse speciale care sa o protejeze. Daca totusi ai reusit sa o patezi, poti folosi pudra de talc, care absoarbe in general murdaria si uleiurile. Las-o sa actioneze pe timpul noptii si indeparteaz-o apoi cu o carpa uscata.

8. Petele de apa de pe incaltamintea din piele. Atunci cand pielea naturala este expusa la apa pot aparea pete sau modificari ale texturii. Inmoaie o carpa in 2-3 picaturi de sapun lichid si apa si curata cu atentie zonele afectate. Cu o alta carpa uscata indeparteaza excesul de apa si sapun si lasa-le sa se usuce natural.

Sursa foto: theguardian.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top