Connect with us

Revistateo.ro

Cum îți faci singură un eyeliner

Machiaj

Cum îți faci singură un eyeliner

Folosești des tușul pentru ochi și îți plac culorile vibrante, strălucitoare și puternice? Îți poți face chiar tu un eyeliner la tine acasă, așa cum ți-l dorești! Procedeul este foarte rapid, iar rezultatul este deosebit. S[ nu mai vorbim despre faptul că buzunarul tău nu va suferi deloc, dacă ai acasă tot ce îți trebuie. Iată cum îți faci singură un eyeliner!

Ai nevoie de:

–  un recipient mic și curat

– fard de pleoape în culoarea dorită

– apă

– o pensulă pentru machiajul ochilor

– primer

–  o dischetă din bumbac

CITEȘTE ȘI: IATĂ CUM POȚI AVEA BUZE INTENS COLORATE ÎNTR-UN MOD NATURAL

Cum trebuie să procedezi:

Spală-ți mâinile foarte bine și apucă-te de treabă! Alege un fard sub formă de pulbere. Dacă dorești să obții un eyeliner satinat, alege un fard cu particule sclipitoare, iar dacă vrei un eyeliner mat, alege un fard mat. De asemenea, dacă dorești, poți folosi chiar și blush în loc de fard de pleoape.

Începe prin a sfărâma fardul ușor, cu o dischetă demachiantă din bumbac și transferă pulberea în recipient. Recipientul trebuie să fie curățat și dezinfectat, pentru a preveni infecțiile bacteriene. Spală-l cu detergent și apoi șterge-l cu alcool sanitar. Cantitatea de fard folosită depinde de cât de mult eyeliner ai nevoie.

Adaugă câteva picături de apă pentru a crea o pastă fluidă. Cu ajutorul pensulei amestecă bine 2-3 minute și mai adaugă apă dacă amestecul este prea gros. Adaugă apoi o cantitate mică de primer pentru ochi sau față. Acesta mărește termenul de valabilitate al tușului. Amestecă bine până ce primer-ul se dizolvă în totalitate, iar compoziția este omogenă.

Păstrează recipientul într-un loc uscat și răcoros, îl vei putea folosi 2 luni de zile.

Ce spui? Încerci și tu?

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Machiaj

To Top