Connect with us

Revistateo.ro

Afla cum iti poti imbunatati orice relatie in numai 60 de secunde. Ce trebuie sa faci pentru care relatiile cu ceilalti sa se schimbe?

Stil de viata

Cum iti imbunatatesti orice relatie in 60 de secunde

Se pare ca ai nevoie de numai 60 de secunde pentru a-ti imbunatati relatia de cuplu. Tot de atat timp ai nevoie si pentru ca relatia cu prietenii sau cu cei mici sa evolueze. Afla ce trebuie sa faci.

Iata cum iti imbunatatesti orice relatie in 60 de secunde

Cum iti imbunatatesti relatia cu partenerul de cuplu

1. Iti poti imbratisa partenerul timp de 60 de secunde. Daca imbratisezi o persoana pe care o iubesti, atunci va creste nivelul dopaminei si al oxitocinei din corp. Acesti hormoni sunt responsabili pentru starea de bine si pentru sentimentul ca esti atasat de cineva. Dupa o imbratisare, vei avea aceste sentimente pentru mai mult timp.

2. Trimite-i partenerului de cuplu un mesaj prin care ii spui de ce il apreciezi si/sau de ce il iubesti. De asemenea, ii poti aminti anumite lucruri frumoase din trecut. Astfel, ii vei da o stare de bine pentru mai mult timp.

3. Opreste-te la magazin si cumpara desertul sau preferat sau bautura sa preferata. Astfel de gesturi sunt importante intr-o relatie. Oamenilor le place sa stie ca uneori ceilalti au grija de ei.

Cum iti imbunatatesti relatia cu prietenii

1. Daca vrei sa reiei legatura cu cineva, poti incerca sa ii trimiti persoanei respective un mesaj. Poti sa incepi cu ceva spimplu. Spre exemplu, ii poti spune ca ai auzit o melodie la radio si ti-a amintit de el/ea. Si ti-ai dori sa va vedeti.

2. Trimite-i prietenei tale flori fara motiv. Ii vei arata cat de mult inseamna pentru tine.

3. Lasa-i un mesaj vocal prin care ii spui cat de mult inseamna pentru tine. Cu siguranta prietenul sau prietena ta va avea zambetul pe buze dupa aceea.

Cum iti imbunatatesti relatia cu cei mici

1. Pune un biletel cu un mesaj scurt in cutia cu pranzul pe care cei mici il vor servi la scoala. Astfel, se vor simti iubiti si protejati chiar daca nu esti langa ei.

2. Poti face ca mancarea pentru cei mici sa aiba forma unui personaj din desene animate. Copilul tau va zambi cu siguranta, iar relatia voastra se va imbunatati.

3. Fa-i complimente. Copilul tau se va simti apreciat si nu va uita cuvintele frumoase pe care i le-ai spus.

Articole pe aceeasi tema:

Data nuntii dezvaluie si data divortului

Lucruri mai putin cunoscute despre corpul femeilor

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top