Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Cum iti influenteaza hainele VIATA SEXUALA

Stiai ca hainele pe care le porti spun totul despre sexualitatea ta? Vezi cum te percep barbatii in functie de imbracamintea ta si cum iti afecteaza acest lucru viata sexuala.

Cum iti influenteaza hainele viata sexuala:

1. ROCHII LUNGI

Daca iti place sa porti rochii lungi esti o persoana foarte pudica. Barbatii vor fi entuziasmati sa te cunoasca din punct de vedere sufletesc si asta deoarece iti ascunzi corpul sub haine. Inspiri respect si ii faci pe masculi sa te trateze frumos.

2. ROCHII SCURTE

Daca rochiile scurte sunt preferatele tale, indiferent de culoare, esti o persoana care poate fi usor de cucerit. Viata sexuala este una plina de surprize. Preferi partidele de amor imprevizibile si urasti relatiile in care posesivitatea este litera de lege.

RECOMANDARE: TEST ONLINE: Alege un fruct din imagine si vezi ce spune despre SEXUALITATEA ta!

CITESTE SI: Ce spune CHIPUL TAU despre CUM ESTI LA PAT

3. PANTALONI LUNGI

Daca iti place sa porti pantaloni lungi, mulati sau ceva mai largi, esti o persoana autentica. Ideile tale ingenioase se reflecta si in dormitor iar partenerul este mereu surprins de curajul tau in amor.

4. PANTALONI SCURTI

Esti o persoana foarte clasica si nu accepti partide sexuale pline de nazbatii. Nu te incanta deloc ideea de a face sex in public sau alte fantezii de tipul acesta. Esti o femeie de casa care poate sa imparta patul doar cu un partener stabil.

5. CAMASI

Camasile ii inhiba pe barbati. Daca vrei sa ii indepartezi, o poti face adoptand un stil ceva mai masculin. Daca iti inchei camasa pana la gat, vei indeparta orice barbat. Daca lasi decolteul ceva mai vizibil, ii vei incita dar nu vor avea niciodata curajul sa se apropie de tine.

6. MAIEURI

Iti place sa porti maieuri care scot in evidenta formele voluptuoase ale sanilor? Vei innebuni orice barbat. Le vei produce placere doar privindu-te, insa ceea ce nu stiu ei este ca nu esti usor de introdus in dormitor.

7. TRICOURI

Daca iti place sa adaugi un tricou la tinuta ta, esti o femeie extrem de rafinata. Totul pentru tine inseamna eleganta.

viata sexuala - 20092015-3

8. ACCESORII

Multe accesorii impun respect. Barbatii te vor privi mai degraba ca pe o prietena open-minded decat ca pe o viitoare iubita.

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top