Connect with us

Revistateo.ro

Cum NU trebuie să te porți cu o femeie gravidă

Stiri

Cum NU trebuie să te porți cu o femeie gravidă

Apariția pe lume a unui copil este probabil visul multor cupluri, atât femeia cât și bărbatul fiind extrem de fericiți în momentul în care află vestea cea mare. Însă, aceștia au de trecut prin 9 luni deloc ușoare în care relația lor suferă modificări, iar femeia trece prin transformări spectaculoase, nu doar din punct de vedere fizic. Perioada de sarcină poate fi așadar o adevărată bombă cu ceas pentru o relație de cuplu. Există lucruri pe care orice om trebuie să știe atunci când interacționează cu o femeie gravidă

NU MÂNGÂIA BURTICA UNEI FEMEI GRAVIDE
Burta unei femei nu este un loc de joacă de pe domeniul public, chiar dacă ești bine intenționat și ești încâmtat să simți suflețelul din burta mamei, cu o simplă atingere. O femeie însărcinată are nevoie de intimitate: în fond, este burtica ei și nu a ta!

CITEȘTE ȘI:TOPUL STĂRILOR AFECTIVE

NU FACE COMENTARII DESPRE GREUTATEA UNEI FEMEI GRAVIDE
O femeie gravidă ia în proporții pentru că așa este normal. Este nepoliticos să îi spui că este grasă, câtă vreme ea trebuie să mânânce de două ori, pentru ea și pentru bebelușul din burtică.

NU FACE GLUME PE SEAMA HORMONILOR UNEI FEMEI GRAVIDE
De multe ori avem tendința să glumin pe seama unei femei gravide, știind că hormonii o fac mai sensibilă în perioada sarcinii. Anumite glumițe la care o femeie gravidă nu va reacționa le putem justifica spunându-i „Ah, te înțeleg, hormonii îți joacă feste”, ceea ce este greșit, pentru că o superi și mai tare. Învearcă să te porți normal, fără prea multe exagerări.

NU MÂNCA ȘI BEA LUCRURI PE CARE O FEMEIE GRAVIDĂ NU POATE SĂ LE CONSUME, ÎN PREZENȚA EI
Femeile gravide sunt ceva mai pofticioase și trebuie să evite pe cât posibil sushi sau șuncă ori jambon, de asemenea acestea nu pot bea nici vin sau bere. Dacă faci asta în prezența ei e posibil să îi provoci probleme de sănătate, deoarece femeile sunt foarte sensibile în perioada sarcinii și poate interveni anxietatea/frustrarea că ele nu pot consuma anumite alimente.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top