Connect with us

Revistateo.ro

Cum o ironizează Madonna pe Kim Kardashian

Stiri

Cum o ironizează Madonna pe Kim Kardashian

Fotografia în care Kim Kardashian își arată fesele pe coperta unei reviste americane, unde celebrează venirea noului an cu un pahar de șampanie, nu lasă pe nimeni indiferent, nici măcar pe regina muzicii pop, Madonna!

Întrucât fesele lui Kim Kardashian au invadat Internetul, nu mai există ființă umană care să nu se arate dezgustate sau încântate de corpul vedetei americane. „E perturbator. Să îţi arăţi sânii e un act interzis şi considerat provocator, dar să îţi arăţi fesele nu este”, a scris Madonna la o fotografie postată pe contul ei de Instagram, unde apare într-un pictorial mai vechi cu sânii la vedere (foto jos), cu o bandă neagră deasupra sânilor, pentru cenzurare.

CITEȘTE ȘI: MADONNA, ÎNAINTE ȘI DUPĂ PHOTOSHOP

Kim Kardashian spunea inițial că celebrele fotografii controversate, realizată de prietenul ei fotograf Jean Paul Goude, a fost făcută pentru ea personal: „Le ador, le-am făcut pentru mine”. Da, însă fotografiile aveau să apară într-o revistă americană, iar cea mai controversată dintre ele, taman pe copertă!

Cum o ironizeaza Madonna pe Kim Kardashian2

Imaginiel ”personale” ale lui Kim Kardashian sunt acum peste tot, lumea fiind împărțită în două: unii apreciază pictorialul și spun că este ceva artistic, alții, precum actrița Saoirse Ronan, consideră că fotografiile respective sunt regretabile și „dezgustătoare”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top