Connect with us

Revistateo.ro

Cum poti arde calorii in timp ce mergi pe strada

Stiri

Cum poti arde calorii in timp ce mergi pe strada

Vrei sa arzi calorii si nu stii cum sa te abtii de la mancare? Afla ca poti arde calorii chiar si atunci cand mergi pe strada, daca urmaresti urmatorii pasi:

MERGI DREPT
Mersul incovoiat nu te va ajuta sa arzi caloriile, asa ca mentineti o postura corecta pe tot parcursul drumului pe care il ai de urmat. Simte-te un manechin pe podium sau o balerina, imagineaza-ti ca mergi cu o carte pe cap asa cum sunt invatate modelele la scolile de modelling.

MERGI REPEDE, DAR NU GRABITA
Schimba-ti mersul la un interval de 40-45 de pasi, transformandu-l intr-unul din ce in ce mai alert, dar nu grabit. Mergi, nu fugi! De exemplu, 50 de pasi facuti in 20 de secunde echivaleaza cu un mic efort aerobic de cateva minute.

FLEXEAZA-TI BRATELE
Daca iti lasi bratele pe langa corpul tau, vei incetini ritmul. Tineti bratele flexate si vei vedea cum ritmul se mentine la normal, simtind energia. Ai vazut vreodata pe cineva care face jogging si alearga cu mainile lipite de corp?

PASI ACCENTUATI
Apuca-te de un curs de Nordic Walking daca ti-a placut atat de mult prima experienta de mers pe jos urmand primele trei instructiuni de mai sus. Accentuaza pasii ca si cum ar trebui mereu sa treci de niste obstacole, mergi in acelasi timp ferm si nu uita de spatele drept!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top