Connect with us

Revistateo.ro

Stiai ca poti folosi otet in gradina? Afla cum te poate ajuta. este un ingredient natural pe care il gasesti cu usurinta.

Stil de viata

Cum poti folosi otet in gradina

Otetul este un aliment ieftin, care se gaseste in fiecare casa. Pe langa faptul ca poate fi folosit la gatit, acesta poate inlocui cu succes numeroase produse. Ai putea folosi otetul in gradina. Afla cum te poate ajuta.

Cum poti sa folosesti otet in gradina

1. Elimina buruienile. Este un ingredient puternic ce iti va scapa gradina de buruieni. Tot ce trebuie sa faci este sa pui ingredientul intr-o sticla cu pulverizator si sa il pulverizezi dupa aceea pe buruieni.

2. Alunga furnicile. Pentru a scapa de furnicile din gradina, poti sa amesteci cantitati egale de apa si otet. Pulverizeaza amestecul peste musuroiul de furnici. Vor fi alungate de mirosul otetului.

3. Daca ai in gradina plante pe care le tii in ghiveci de lut, trebuie sa stii ca poti folosi otet pentru a curata ghiveciul. De-a lungul timpului, ghiveciul incepe sa se degradeze din cauza ca absoarbe calciu, minerale si deiverse saruri. Pentru a-l curata, poti folosi otet.

4. Otetul tine animalele la distanta. Din cauza mirosului puternic al otetului, animalele nu se vor apropia de gradina ta. Pune acest produs pe cateva haine vechi, pe care le vei lasa in gradina.

5. Indeparteaza insectele. Daca vrei sa scapi de insectele suparatoare din gradina, poti folosi otet. Tot ce trebuie sa faci este sa amesteci trei parti de apa cu o parte de otet. Adauga in acel amestec o lingura de detergent de vase. Pune totul intr-o sticluta cu pulverizator. Vei pulveriza amestecul in gradina pentru a scapa de insecte.

6. Alunga insectele din jurul fructelor. Daca observi ca insectele invadeaza pomii fructiferi, poti scapa de acestea cu ajutorul otetului. Amesteca un pahar cu apa, un pahar cu otet, 1/4 de pahar de zahar si o lingura de melasa. Pune amestecul intr-un recipient pe care il vei lasa in pomii fructiferi invadati de insecte. Acestea vor fi alungate.

Articole pe aceeasi tema:

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top