Connect with us

Revistateo.ro

Cum poți îndepărta ușor machiajul rezistent la apă

Machiaj

Cum poți îndepărta ușor machiajul rezistent la apă

Machiajul rezistent la apă este întotdeauna o soluție excelentă pentru că te ajută să te menții frumoasă indiferent de circumstanțe. Cu toate acestea, de fiecare dată când te chinui să îl îndepărtezi ajungi la concluzia că nu a fost o idee prea bună. Ar trebui totuși să te mai gândești înainte să renunți la el. Iată câteva variante care te vor ajuta să îndepărtezi machiajul rezistent la apă mult mai ușor!

Folosește uleiuri sau șampon pentru copii. Produsele de make-up rezistente la apă nu pot fi îndepărtate cu demachiant obișnuit sau apă, așa că ai nevoie de ceva mai puternic, dar totuși delicat. Este indicat să folosești uleiuri vegetale cum ar fi uleiul de cocos, uleiul de ricin sau uleiul de migdale. Acestea curăță în profunzime și hidratează pielea totodată. Dacă totuși consideri că nu este suficient, poți utiliza un demachiant special, pe bază de ulei. O altă alternativă grozavă este șamponul pentru copii. Deși poate părea ciudat, este foarte eficient și delicat cu zona sensibilă a ochilor.

CITEȘTE ȘI: CELE MAI MARI GREȘELI DE MAKE-UP PENTRU TENUL PALID

Aplică demachiantul numai cu tampoane din bumbac. Nu te spăla niciodată cu mâinile pentru că îți vei agresa fața. Tampoanele din bumbac sunt suficient de moi și delicate pentru îngrijirea corespunzătoare a feței și în special a zonei sensibile din jurul ochilor. Îmbibă un tampon în ulei și aplică-l pe zona pe care dorești să o demachiezi. Apasă ferm, însă nu trage de piele. Odată ce produsul este absorbit de machiaj tot ce trebuie să faci este să cureți zona cu mișcări circulare, delicate, până ce nu mai rămân urme sau murdărie. Vei observa că uleiul va fi absorbit instant de machiajul de pe fața ta, așa că nu va trebui să te chinui prea mult cu demachierea.

După ce te-ai demachiat poți să îți speli fața așa cum o faci în mod normal. Încearcă să aplici întotdeauna o cremă hidratantă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Machiaj

To Top