Connect with us

Revistateo.ro

buze mai mari

Stiri

Cum poti sa dai impresia ca ai BUZE MAI MARI!

Daca vrei sa ai buze mai mari, foloseste cateva tehnici prin care poti sa obtii un volum WOW!

Nu stii la ce solutii sa mai apelezi pentru a avea buze mai mari? Iata cateva metode care nu presupun injectii sau chirurgie.

1. Exfoliaza buzele: indepartarea celulelor moarte va da impresia ca ai buze mai mari, datorita faptului ca acestea vor fi mai catifelate si vor avea o culoare intensa – circulatia sanguina este stimulata.

Foloseste bicarbonat de sodiu, sare sau zahar, amestecate cu miere si maseaza usor buzele. Poti sa folosesti o periuta de dinti cu care sa masezi buzele pentru un efect WOW.

2. Foloseste un luciu de buze special: cel mai bine este sa il prepari chiar tu, din ingrediente naturale – pune intr-o lingurita de vaselina putin piper, ghimbir si doua picaturi de ulei de menta. Aplica-l pe buze inainte sa pleci de acasa si vei avea buze cu mult volum pentru intreaga zi.

CITESTE SI: Ai buzele crapate? Scapi de problema in 3 MINUTE!

CITESTE SI: FOTO: 4 idei de machiaj pe care trebuie sa le incerci toamna aceasta

Poti sa folosesti si un balsam pentru buze cu scortisoara, precum in filmuletul de mai jos:

Aplica o picatura de ulei de cuisoare pe buze de doua ori pe saptamana, caci intensifica circulatia sangelui la nivelul buzelor, marind buzele in mod natural.

De asemenea, machiajul te poate ajuta sa maresti buzele foarte simplu: foloseste un creion care sa se potriveasca cu buzele tale si contureaza-le atent, pentru a avea un efect de umbra. Aplica un ruj in aceeasi nuanta si vei obtine buze mai mari.

Si un gloss special din comert, cu efect de volum poti sa ai buze mai voluminoase. De asemenea, culoarea trebuie sa reflecte lumina: alege roz, nude, piersica sau nuante deschise de maro.

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top