Connect with us

Revistateo.ro

Cum poti sa faci curatenie cu ceai

Stil de viata

Cum poti sa faci curatenie cu ceai

Nimic nu e mai obositor si mai frustrant decat sa te apuci de curatenie: geamuri murdare, podea plina de resturi alimentare, lipicioasa sau extrem de prafoasa, covorul plin de scame… Recunosti toate astea? Uite cum poti face curat cu ajutorul ceaiului.

Curatenie cu ceai negru

1. Fierbe cinci pliculete de ceai negru intr-o oala cu apa si lasa apoi ceaiul la racoare. Alege o carpa obisnuita si inmoaie-o din cand in cand in oala cu ceai. Sterge geamul murdar cu aceasta carpa, iar la final mai da o tura de fereastra cu o carpa uscata.

2. Mobilierul tau este extrem de murdar? Ceasca de cafea lasa urma de fiecare data cand iti pui bautura pe noptiera? Oricat de mult faci curatenie, te confrunti cu mizeria si praful iar si iar? Sterge mobilierul din lemn sau podeaua cu ceai negru.

TRUCURI de curăţenie de la menajerele din hotelurile de lux

Cum elimini zgarieturile de pe aragaz cu un obiect folosit de zugravi

Pune la fiert o cana de apa si lasa un pliculet cu ceai negru la infuzat, 5-10 minute. Adauga ceaiul in galeata cu apa obisnuita, si, in loc de detergent, scufunda mopul in apa cu ceai pentru a curata podeaua.

Curatenie cu ceai verde

1. Ceaiul verde este senzational in curatarea covoarelor. Poti folosi frunze d eceai verde, uscat, pe care sa le presari peste tot prin casa pentru a scoate petele de pe covor sau lenjeria de pat. Poti folosi si peria pentru curatarea covorului sau o carpa umeda cu care sa stergi zonele murdare.

2. Ceaiul verde este excelent pentru mobilierele deschise la culoare. Pulverizeaza cu o sticla de plastic ceai verde peste zonele unde s-a strans cea mai multa mizerie si asteapta 5 minute pentru ca ceaiul sa curete mobilierul de bacterii si praf. Sterge apoi cu o carpa uscata sau un servetel mai mare, uscat.

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top