Connect with us

Revistateo.ro

10-minute

Stil de viata

După ce citești acest text, VIAȚA TA SE VA SCHIMBA RADICAL!

Ce poti sa faci in 10 minute? Mai nimic, ai spune tu. Ei bine, iata ca 10 minute se pot dovedi pretioase, daca stii cum sa le folosesti pentru a-ti schimba viata! Cat astepti la coada, cat astepti sa fiarba apa pentru cafea, cat te pregatesti pentru munca, in drum spre serviciu, poti sa folosesti cele 10 minute aparent pierdute in avantajul tau.

Cum poti sa iti schimbi viata in 10 minute

Asculta muzica de relaxare. Sunetele din natura, ciripit de pasarele, susurul apei, vantul care bate printre frunze sunt cele mai indicate atunci cand vrei sa te calmezi – reduc ritmul batailor inimii si te ajuta sa uiti de probleme.

Trezeste-te cu 10 minute mai devreme. Vei vedea ca acest timp in care te dezmeticesti va fi o comoara pentru a face fata unei zi grele.

CITESTE SI: Cea mai importanta LECTIE DESPRE IERTARE. „Azi, cel mai bun prieten mi-a dat o palma…”

Daca iti plac aceste sugestii, citeste si cum iti poti schimba viata in doar 60 de secunde! Nu e nicio gluma, JAPONEZII FAC ASTA ZILNIC!

Pleaca mai devreme de acasa. Nu vei mai fi stresat ca nu ajungi la timp, vei face fata traficului aglomerat mai bine si, pana la urma, orice schimbare in rutina zilnica te ajuta! Chiar si daca e vorba de doar 10 minute.

Stai 10 minute pe o banca. Chiar daca e frig, vei simti cum te relaxezi si uiti de griji. Doar priveste oamenii si gandeste pozitiv! Totul va fi bine.

Fa conversatie cu vanzatoarea de la magazin, caserita sau soferul de taxi. Vor fi 10 minute in care poate ajuti un om care nu are cu cine sa vorbeasca.

Fa planuri. Timp de 10 minute, gandeste-te la viitoarea ta excursie, la ce cumparaturi vrei sa faci sau fa un plan pentru weekend. Te vei deconecta de la problemele zilnice.

Bea o cafea. Dar, de aceasta data, in liniste. Savureaza fiecare gura, bucura-te de aroma ei si incearca sa nu te gandesti la nimic, decat la acea cafea, la acel moment. Este un sentiment de liniste nepretuit.

Cum poti sa iti schimbi viata in 10 minute

Aminteste-ti ceea ce vrei! Ai dorinte si vise neimplinite? Acum este momentul sa te concentrezi asupra lor si sa incerci sa indeplinesti unul dintre ele! 10 minute pe zi, informeaza-te, documenteaza-te, concentreaza-te pentru a atinge acel vis.

Joaca-te cu animalutul tau sau cu unul de pe strada – nu conteaza ce e: catel, pisica! – si vei trai un moment de bucurie pura si neconditionata.

Picteaza, deseneaza, coase, fa un goblen, croseteaza. O astfel de indeletnicire practicata zilnic, chiar si pentru numai 10 minute, te va face sa te simti mult mai bine si mai relaxat!

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top