Connect with us

Revistateo.ro

Cum poti scapa de acneea de pe spate si decolteu

Frumusete

Cum poti scapa de acneea de pe spate si decolteu

Cosurile si acneea nu apar doar pe fata si frunte. Afla cum poti scapa de acneea de pe spate si decolteu, o problema despre care se vorbeste atat de putin.

Afectiunile dermatologice pot aparea peste tot pe corp. Academia Americana de Dermatologie a realizat un studiu care dezvaluie faptul ca acneea este cea mai des intalnita afectiune a pielii in cazul femeilor trecute de varsta de 20 de ani.

Ce trebuie sa faci pentru a evita/ combate acneea de pe spate si decolteu

1. Nu te stresa. Stresul provoaca glanda pitulara la productia necontrolata de hormoni, actiune ce duce la stimularea glandelor suprarenale. Aceste tipuri de glande secreta androgen, iar hipersecretia de androgen provoaca productia de sebum in exces, adica blocarea porilor si aparitia cosurilor inestetice.

2. Exfoliaza-ti pielea mai des cu ingrediente naturale. Marunteste trei aspirine si freaca-le pe spate sau decolteu. Le poti combina cu un gel de aloe vera, rezultand cel mai puternic tratament exfoliant.

Masca cu bicarbonat de sodiu

Ce se intampla cu tenul tau cand se intalneste cu PUDRA DE TRANDAFIR. Descopera cele 4 masti REVOLUTIONARE!

3. Evita uleiurile minerale. Nu folosi produse cosmetice cu uleiuri minerale. Alege acele produse exfoliante din comert care au in compozitie beta hidroxizi (uita-te pe eticheta).

4. Arunca cremele grase sau prea parfumate. Acestea iti fac pielea fina pentru un timp scurt. Pe termen lung, instaleaza eruptiile cutanate nedorite.

5. Nu purta corseturi sau maieuri stramte. Evita sub orice forma hainele mulate caci ele creeaza mediul propice pentru dezvoltarea bacteriilor si a ciupercilor.

6. Freaca-te cu compresa de ceai verde pe decolteu inainte sa mergi la culcare. Acest ceai calmeaza iritatiile si reduce umflaturile si eczemele locale.

7. Evita expunerea la solar in mod exagerat. Cea mai buna forma de bronz este cea la lumina naturala, insa folosind creme de protectie solara.

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top