Connect with us

Revistateo.ro

Daca ai pleoapele uscate, ai putea incerca unele tratament naturale pentru a scapa de problema care apare din diferite motive.

Frumusete

Cum poti trata pleoapele uscate

Exista mai multe motive pentru care oamenii au pleoapele uscate sau deshidratate. Problema ar trebui sa fie tratata cat mai repede, pentru ca sensibilitatea din acea zona sa nu se accentueze. Mai jos vei gasi cateva motive pentru care poti avea pleoapele uscate si modalitati prin care se poate trata problema aceasta.

Motive pentru care poti avea pleoapele uscate

Folosirea unor produse cosmetice nepotrivite este unul dintre motivele pentru care poti avea pleoapele uscate. Eczemele sunt un alt motiv pentru care unele persoane pot avea pleoapele uscate. Diferitele tipuri de alergii, samponul si anumiti factori din mediu pot contribui, de asemenea, la aparitia acestei probleme.

Cum tratezi pleoapele uscate

1. Pofi folosi gel de aloe vera. Daca vei aplica des gel de aloe vera pe pleoape, acesta iti va hrani pielea si va preveni deshidratarea. Ia cateva frunze de aloe vera din care vei lua gelul pe care apoi il vei aplica pe pleoape. Este indicat sa folosesti acest trament seara, ianinte de culcare, iar a doua zi de dimineata sa te clatesti cu apa rece.

2. Uleiul de masline te poate ajuta. Iti va hrani si va hidrata pleoapele pentru o lunga perioada de timp. Daca vei aplica ulei de masline pe pleoape, vei observa, de asemenea, ca genele vor creste mult mai repede. Ia putin ulei de masline si maseaza-ti usor pleoapele cu acesta. Dupa putin timp te poti clati cu apa rece.

3. Apa rece iti poate veni in ajutor. Inmoaie in apa rece o discheta demachianta, dupa care o poti pune pe pleoape. Tine-o acolo putin timp si incearca sa te relaxezi. Urmeaza acest tratament de cateva ori pe zi pentru a-ti mentine pleoapele hidratate pentru o lunga perioada de timp.

4. Incearca sa folosesti apa de trandafiri. Poti aplica pe gene apa de trandafiri cu ajutorul unei periute pentru mascara. Vei lasa apa sa se usuce pe gene. Sau ai putea incercat sa inmoi o discheta demachianta in apa de trandafiri si sa o tii pe pleoape pentru un timp.

Articole pe aceeasi tema:

Cum reduci ridurile si cicatricile cu nucsoara si scortisoara

Greseala pe care multe femei o fac in curatarea fetei

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top