Connect with us

Revistateo.ro

Cum prelungesti durata de viata a sutienului

Stiri

Cum prelungesti durata de viata a sutienului

Uite cateva trucuri speciale care te ajuta sa prelungesti durata de viata a sutienului tau!

Vine o vreme cand sutienul tau preferat se deterioreaza si cu greu mai gasesti unul la fel de comod si practic. Acum insa poti prelungi durata de viata a sutienelor perfecte, daca urmezi cateva sfaturi simple si de folos.

1. Este important sa ajustezi betelele sutienului atat cat este necesar. Atunci cand acestea sunt prea stranse exista o presiune asupra materialului. In timp, aceasta presiune deterioreaza sutienul in ritm rapid. Daca nu reusesti sa iti gasesti confortul oricat ai ajusta bretelele, probabil ai nevoie de alta marime.

CITESTE SI: 6 SEMNE CA PORTI MARIMEA GRESITA LA SUTIEN

2. Foloseste detergent pentru rufe delicate. Detergentul pe care il utilizezi are un impact major asupra tesaturilor. Daca utilizezi un produs foarte concentrat risti sa deteriorezi hainele mai rapid decat in mod normal. Acestea isi pierd din elasticitate si culoare si nu mai pot fi purtate.

3. Evita inalbitorul. Inalbitorul este prea agresiv cu tesatura delicata a sutienului si il deterioreaza dupa doar cateva spalari. Incearca detergentii speciali pentru pete daca este necesar.

4. Nu baga sutienul la masina de spalat. Incearca sa speli lenjeria intima la mana, pentru a te asigura ca aceasta este curatata in mod delicat. Astfel ii prelungesti durata de viata si ii pastrezi aspectul ca si nou.

5. Schimba sutienul zilnic. Nu purta doua zile la rand acelasi sutien si te vei bucura de lenjeria ta intima mai mult timp. Astfel ii acorzi suficient timp tesaturii sa revina la forma initiala.

6. Poarta sutienul alb doar pe sub haine albe. Cel mai simplu mod de a deteriora un sutien alb este sa il porti sub bluze colorate. Oricat de rezistenta ar fi culoarea, in timp ea se va transfera pe tesatura sutienului.

Sursa foto: feminspire.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top