Connect with us

Revistateo.ro

Cum prepari singură un tonic pentru păr

Par & Coafuri

Cum prepari singură un tonic pentru păr

Majoritatea femeilor optează pentru un produs tonic pentru păr atunci când culoarea începe să părăsească firul de păr, când vârfurile sunt foarte deteriorate, sau când șuvițele arată lipsite de viață după câteva spălări. Există numeroase ingrediente simple care îți ajută podoaba capilară să se păstreze plină de viață și strălucitoare.

CITEȘTE ȘI: CREZI CĂ ÎȚI ÎNGRIJEȘTI PĂRUL CORECT? MAI GÂNDEȘTE-TE O DATĂ

Printre cele mai cunoscute produse tonice pentru părul tău de numără oțetul. Probabil știi deja că acesta contribuie din plin la aspectul plăcut al culorii părului și oferă o strălucire naturală. Este indicat să te clătești cu o soluție din o parte de oțet și două părți de apă cel puțin o dată pe săptămână. Masează ușor scalpul și firul de păr până ce soluția se absoarbe în firul de păr și nu îți face probleme pentru mirosul înțepător. El va dispărea rapid.

Un alt ingredient extrem de eficient este pudra de amla. Aceasta acționează rapid și oprește căderea părului, mătreața și producția în exces de sebum a scalpului. Este ideală pentru persoanele care au părul închis la culoare și sporește acțiunea coloranților cu nuanțe închise. Se amestecă pudra de amla cu apă și se formeazxă o pastă groasă care se aplică pe firul de păr ca o mască. Se lasă să acționeze și apoi se clătește părul cu apă călduță. Acest ingredient ajută firul să rețină umezeala, ceea ce înseamnă că părul este mereu hidratat, puternic și aspectuos.

Neem-ul este un alt ingredient benefic pentru sănătatea părului și a scalpului. Îl poți găsi sub formă de ulei esențial, ceai, sau în compoziția produselor de îngrijire a părului din comerț. Este indicat pentru persoanele care au firul subțire, lipsit de viață și vârfurile despicate.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Par & Coafuri

To Top