Connect with us

Revistateo.ro

Cum prepari supa lui Hypocrate, vindecatoare de cancer

Sanatate

Cum prepari supa vindecatoare de cancer a lui Hipocrate

Exista numeroase alimente considerate anticancerigene, preparate din legume si fructe sau supe despre care se spune ca fac minuni. Supa lui Hipocrate este una din acele retete despre care se spuna ca vindeca maladia diminuand celulele maligne.

Autorul Max Gerson sustine ca supa lui Hipocrate se prepara foarte usor si contine ingrediente accesibile tuturor. Este vorba despre o supa-crema cu legume bogate in antoxidanti care lupta impotriva radicalilor liberi, noteaza site-ul treatingcanceralternatively.com.

Ce tratament naturist ți se potrivește în funcție de alimentul de la care te-ai balonat

Cafeaua nu cauzeaza cancer, dar bauturile extrem de fierbinti da

Ingrediente pentru supa lui Hipocrate, despre care se spune ca vindeca boala cancerului:

– o radacina de telina;
– doi catei de usturoi;
– 600-700 grame de rosii;
– jumatate de kilogram de cartofi;
– o radacina de patrunjel;
– 4 cepe;
– patrunjel si piper dupa gust.

Modul de preparare:

1. Inainte de toate, nu decoji legumele. Spala-le pentru a elimina bacteriile depuse pe suprafata acestora si foloseste-le pentru aceasta supa cu tot cu coaja.

2. Toaca marunt radacinile de patrunjel si telina, ceapa si usturoiul si pune-le intr-o craticioara la fiert timp de aproximativ o ora si jumatate.

3. Odata ce ai fiert legumele, adauga condimente dupa gust (nu pune deloc sare!). Lasa supa la loc racoros timp de 48 de ore si consum-o abia dupa aceea.

Multa lume a auzit de terapia Gerson fara sa stie despre ce e vorba, de fapt. Terapia Gerson se refera la folosirea alimentelor din natura pentru tratarea anumitor boli precum cancerul sau bolile la rinichi. Supa lui Hipocrate este buna si pentru detoxifierea ficatului. Aceasta, datorita enzimelor si vitaminelor pe care le contin legumele, repara tesuturile si dau viata celulelor.

ATENTIE! Aceasta reteta naturista de tratare a cancerului nu inlocuieste tratamentul prescris de un medic oncolog. Puteti urma remediul numai in paralel cu recomandarile facute de medicii specialisti.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sanatate

To Top