Connect with us

Revistateo.ro

Cum previi ridurile la 20 de ani

Cosmetica

Cum previi ridurile la 20 de ani

Cel mai important pas este să îți protejezi fața. Peste 80% din semnele îmbătrânirii provin din cauza acțiunii razelor ultraviolete, de aceea trebuie să te protejezi cu o cremă cu factor SPF, care să respingă radicalii liberi și razele soarelui. Totodată, trebuie să ții cont de faptul că hidratarea este cheia. Pielea ta are nevoie de hitratare pentru a se menține elastică și pentru a avea un aspect sănătos. Nu este suficient să folosești o cremă hidratantă, așa că asigură-te că bei cel puțin 2 litri de apă pe zi și ai un umidificator în cameră pe timpul nopții.

CITEȘTE ȘI: MODURI SURPRINZĂTOARE DE A REDUCE RIDURILE

Datorită deshidratării pot apărea liniile fine. Acestea se deosebesc de riduri prin faptul că sunt formate la suprafața pielii, însă se pot adânci odată cu timpul, dacă nu ai o rutină de îngrijire corespunzătoare. Pielea cea mai predispusă la apariția liniilor fine este cea din jurul ochilor și din jurul buzelor. Formează-ți o rutină în funcție de tipul tău de piele și nu o neglija.

Este foart eimportant să îți cureți tenul în fiecare seară, chiar dacă nu obișnuiești să te machiezi. Multe femei consideră că este suficient să se clătească cu apă, mai ales atunci când nu au fost machiate. Nimic nu poate fi mai greșit. Pe fața ta se acumulează de-a lungul zilei bacterii și murdărie care poate fi invizibilă ochiului, dar care te afectează pe termen lung. Asigură-te că ai la îndemână un demachiant sau un gel de curățare pe care să le folosești în fiecare zi.

Ia în considerare utilizarea unui ser. Acesta este un produs mai concentrat decât crema de față, care luptă împotriva apariției ridurilor și hrănește pielea în profunzime. Poți alege o formulă mai light, care să nu îngreuneze tenul. Caută ingrediente precum retinol sau vitamina C. Retinolul sporesște producția de colagen, iar vitamina C este un puternic antioxidant care te apară de radicalii liberi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cosmetica

To Top