Connect with us

Revistateo.ro

Astro-FUN

Cum reactioneaza ZODIILE cand sunt INSULTATE

Uite cum influenteaza astrele reactia oamenilor cand sunt insultati! Care sunt zodiile in care te incadrezi?

ZODIILE AGRESIVE
Berbec

Berbecii sunt persoane impulsive care iau decizii fara sa se gandeasca prea mult la consecinte. Tocmai de aceea, daca insulti un nativ al acestei zodii risti sa fii lovit sau injurat. Cel mai bine ar fi sa ai o discutie sincera cu el si sa eviti cat mai mult injuriile.

Gemeni
Se supara cand cineva rade de ei sau cand simt ca le este pusa la indoiala inteligenta. Nativul acestei zodii se pricepe la cuvinte si te „va distruge” verbal. Nu va fi trivial, ci te va insulta cu atata finete incat vei crede ca te-a complimentat.

Scorpion
Scorpionul se va razbuna! Poate nu pe moment, dar nu va uita niciodata ca a fost insultat. Daca jignesti un nativ al acestei zodii, sa te astepti la „pedeapsa” oricand, chiar daca trec ani de zile de la cearta.

CITESTE SI: HOROSCOP SEXUAL – IANUARIE 2016. Zodiile care invata sa faca sex… ALTFEL

CITESTE SI: Previziunile lunii DECEMBRIE pentru zodiile de APA, AER, FOC si PAMANT

ZODIILE CARE PLANG
Rac
Racul se complace in starea de tristete, indiferent ca insultele nu au fost exagerate. Acesta va da inapoi sau va ataca prin lacrimi si prin pasivitate. Atitudinea sa va fi de persoana suferinda, neinteleasa de cei din jur.

Pesti
La fel ca nativii in Rac, Pestii prefera sa taca. Nu vor raspunde la insulte, ci se vor retrage si suferi in tacere. Ii poti leza usor, indiferent ca ai vrut sa fii rautacios sau nu. Pestii sunt persoane extrem de emotive.

ZODIILE CARE RAD
Taur
Taurul este destul de violent, dar este si inteligent. Daca il vei insulta, el o sa rada si pur si simplu va ignora cearta. Este destul de destept cat sa stie ca nici un fel de conflict, verbal sau nu, nu duce la ceva bun.

CITESTE continuarea pe pagina URMATOARE

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top