Connect with us

Revistateo.ro

Cum repari o unghie rupta cu un pliculet de ceai

Frumusete

Cum repari o unghie rupta cu un pliculet de ceai

Stiai ca un pliculet de ceai te poata ajuta sa repari rapid o unghie rupta? Uite care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmezi!

Daca te numeri printre femeile care prefera unghiile naturale, probabil ca te-ai confruntat de multe ori cu unghii rupte, mai ales atunci cand acestea erau lungi. Mai jos iti oferim o solutie grozava care te ajuta sa repari o unghie rupta in doar cateva minute, fara sa fie necesar sa iti refaci manichiura. Cele mai multe doamne si domnisoare au unghii subtiri si fine care se rup des si de aceea nu isi permit sa isi lase unghiile sa creasca. Uite cum poti scapa de aceasta problema!

CITESTE SI: DE CE TI SE RUP UNGHIILE

CITESTE SI: CE SPUN UNGHIILE DESPRE SANATATEA TA

Ai nevoie de: un pliculet de ceai, o pila fina, o baza pentru unghii, un foarfec, oja colorata. Sa presupunem ca unghia ta este usor crapata, insa nu s-a rupt complet. Spala-te bine pe maini si curata unghia cu grija, fara sa o rupi de tot. Pileste-o usor pe margini. Taie pliculetul de ceai, goleste-l si taie un colt mic care sa aiba aproximativ forma unghiei tale. Aplica lacul de baza, si atat timp cat este inca umed pune bucatica de hartie pe unghia rupta. Aplica inca un strat de baza si apasa bine hartia pentru ca ea sa se muleze perfect, fara sa prinda aer.

Lasa lacul sa se usuce foarte bine si vei vedea ca bucata din pliculetul de ceai a devenit transparenta. Cu ajutorul unui foarfec da-i o forma potrivita si apoi pileste foarte fin unghia, cu multa grija. Aplica oja colorata in doua sau trei straturi si las-o sa se usuce bine. Datorita materialului fin din care este facut pliculetul de ceai, acesta poate rezista pe unghie pana cand ea creste si se reface.

Unghiile tale vor arata grozav si nu vei fi nevoita sa le tai ori de cate ori ti se rup! Apeleaza si tu la acest truc si nu vei mai renunta la el niciodata.

Sursa foto: thebloomincouch.blogspot.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top