Connect with us

Revistateo.ro

Cum s-au cunoscut Simona Halep și Ion Țiriac

Staruri

Cum s-au cunoscut Simona Halep și Ion Țiriac

Între Simona Halep și Ion Țiriac s-a legat o frumoasă prietenie. Cei doi nu se știu de ieri, de azi.

Dumitru Hărădău, directorul turneului „Bucharest Open” a povestit cum s-au cunoscut cei doi tenismeni legendari ai României.

Hărădău povestește ce nu a știut nimeni despre Simona Halep și Ion Țiriac

„Eu am fost lângă Halep în 2008, când a câștigat turneul de la Roland Garros la junioare, după o finală cu Elena Bogdan. A fost un moment superb, o premieră totală pentru România la o finală de Grand Slam, fie și la juniori.

CITESTE SI: Sloane Stephens, atac la adresa presei după ce a pierdut în fața Simonei Halep

Simona Halep, anunț făcut după ce a câștigat finala de la Roland Garros

După câțiva ani, marea Virginia Ruzici mi-a spus că și eu și Țiriac am pierdut pariul pe care l-am pus după acea finală din 2008. Se referea la faptul că noi am mers atunci pe mâna Elenei Bogdan, despre care am spus că va ajunge mai sus decât Halep. La început, am negat, dar mai apoi mi-am reamintit că așa a fost”, a dezvăluit Hărădău, prezent în studioul emisiunii ”Digi Sport Matinal”.

„Eram, în urmă nu cu mulți ani, la un turneu ATP, la care se afla și Simona, era antrenată atunci de Victor Ioniță, și i-am spus că vreau să i-l prezint pe Țiriac. Păi, zice, ’ce treabă am eu cu Țiriac?’. Cum adică, ce treabă ai tu cu Țiriac? Păi, tu nu te duci să joci turneul lui la Madrid?

Într-un final a acceptat, așa că am luat-o de mână și ne-am dus la loja lui Țiriac, de pe terenul central. Când a văzut-o, Țiriac a reacționat: ’A, Halepoaico, ce faci?’ Și i-am lăsat pe amândoi acolo și de atunci a început colaborarea dintre cei doi, una în care Țiriac se implică destul de mult”, a mai spus Hărădău la Digi Sport.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top