Connect with us

Revistateo.ro

Cum sa ai buzele mai sanatoase

Cosmetica

Cum sa ai buzele mai sanatoase

Cum sa ai buzele mai sanatoase. Hidratarea corecta a buzelor inseamna si sanatatea acestora. Iar niste buze perfect hidratate inseamna si un look pe masura!

1. Exfoliaza-ti buzele de doua ori pe saptamana. Din cauza diferentelor bruste de temperaturi (vezi ploi reci si apoi zile de canicula) buzele tale devin fragile si crapate, nu mai vorbim de sezonul rece din an. Foloseste pentru exfolierea buzelor un scrub din miere de albine si zat de cafea, care se vor aplica in miscari circulare. Rezultatul va fi uimitor, dupa o simpla incercare.

2. Evita sa iti mai umezesti buzele. Umezirea buzelor nu te face nici mai sexy, nici mai fresh, ci duce la uscarea lor mai repede. Saliva are proprietatea de a absorbi resursa lor de hidratare naturala.

3. Ai grija la rujuri. Rujurile se aleg cu foarte mare grija. Uita-te pe ingredientele pe care le contine rujul pe care il folosesti deoarece exista anumite produse care in loc sa te ajute, iti vor usca buzele. Daca esti inchisa la culoare, opteaza pentru rujuri neutre sau foarte aprinse (rosu, bordo aprins), in cazul in care esti mai deschisa la culoare poti folosi orice nuanta cu conditia sa nu se confunde cu culoarea pielii deschise.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cosmetica

To Top