Connect with us

Revistateo.ro

Cum să ai sprâncene mai groase

Cosmetica

Cum să ai sprâncene mai groase

Primul pas pe care trebuie să îl faci este să le lași să crească. Secretul este să le lași să crească treptat. PEnsează întotdeauna firele care sunt mai îndepărtate de sprânceană și lasă-le să crească în rânduri, pe cele mai apropiate. Trasează cu ajutorul unui creion alb forma pe care ți-o dorești și pensează doar ce este în exteriorul ei. Folosește creion de sprâncene pentru a umple golurile. Astfel vei obține un aspect ordonat și natural. Să obții sprâncenele dorite s-ar putea să îți ia mai mult timp decât rezi, așa că ai răbdare.

CITEȘTE ȘI: SOLUȚIA UNEI OJE REZISTENTE

Încearcă să îți formezi o rutină și să te pensezi o dată la două trei săptămâni. Poate fi dificl la încpeut să te abții din a mai smulge câte un firicel, însă doar cu răbdare vei obține forma dorită. Dacă te pensezi de fiecare dată când ți se pare că ai mai multe fire în plus, nu vei face decât să întârzii procesul de creștere și îți va lua mai mult timp să ajungi la forma dorită.

Exfolierea este foarte importantă. E posibil ca aceasta să nuf acă parte din rutina ta zilnică acum, însă trebuie să știi că nu este de neglijat. Masează zona sprâncenelor cu o periuță de dinți timp de câteva minute, de 2-3 ori pe săptămână. Asta va stimulea creșterea firelor de păr și va curăța pielea în profunzime.

Uleiul de cocos este tratamentul natural bun la toate, iar unul dintre multele sale beneficii este acela de a stimula creșterea sprâncenelor. Masează ușor sprâncenele cu o cantitate micăde ulei de cocos în fiecare seară. DAcă ai posibilitate îl poți amesteca cu ulei de ricin sau ulei de argan. Există și numeroase formule chimice pe care le poți achiziționa și care promit să stimuleze creșterea firelor de păr. Caută un ser care se pliază pe nevoile tale și utilizeaz-l în mod constant pentru obținerea efectelor dorite.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cosmetica

To Top