Connect with us

Revistateo.ro

Cum să ai un ten mai tânăr cu masca exfoliantă din zahăr și miere

Cosmetica

Cum să ai un ten mai tânăr cu masca exfoliantă din zahăr și miere

Tenul tău are nevoie de îngrijire pentru ca trecere timpului să nu fie vizibilă. Poate preferi să iei din comerț anumite produse cosmetice, ori pur și simplu alegi să pregătești acasă anumite măști faciale folosind ingrediente naturale. Este bine să încerci mai multe variante, pentru a ști care ți se potrivește cel mai bine. Iată cum să ai un ten mai tânăr folosind două ingrediente pe care deja le ai în bucătărie: zahăr și miere.

Așa vei avea un ten mai tânăr cu masca exfoliantă din zahăr și miere

Pentru a pregăti masca ai nevoie de următoarele ingrediente: o linguriță de miere, o jumătate de linguriță de zahăr (poate fi alb sau brun) și, opțional, uleiuri esențiale (la alegere).

Zahărul și mierea se vor amesteca într-un recipient. Ai putea să le pui și în palme, și să le amesteci ușor. După aceea se va aplica pe față amestecul obținut. Vei folosi mișcări circulare și blânde. Așteaptă timp de 15 sau 20 de minute pentru ca masca să acționeze.

La final, ai putea să te clătești cu apă călduță. Ori poți înmuia o cârpă în apă caldă și poți îndepărta de pe față masca facială.

CITEȘTE ȘI: Masca de fata japoneza care te va intineri cu cinci ani

CITEȘTE ȘI: Aplica aceasta masca faciala in fiecare zi pentru a scapa de riduri

CITEȘTE ȘI: Trezește-te ca o prințesă! Aplică această mască de frumusețe peste noapte

Poți repeta procesul ori de câte ori consideri că este necesar. Însă este indicat ca macar o dată pe săptămână să aplici acea mască. În felul acesta vei scăpa de pielea moartă de pe față.

Așadar, poți încerca și tu să aplici această mască exfoliantă. Te va ajuta să ai tenul la care visezi. Astfel pielea ta va fi exfoliată.

Pentru a pregăti masca exfoliantă folosești două ingrediente care ajută pielea. În plus, le găsești chiar la tine în bucătărie. Deci nu trebuie să investești bani în acest tratament de înfrumusețare. Îl poți aplica oricând, nu te costă nimic, iar rezultatele te vor bucura. De recomandat și prietenelor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cosmetica

To Top