Connect with us

Revistateo.ro

Cum să ai unghiile frumoase chiar dacă nu ești pasionată de manichiură

Inedit

Cum să ai unghiile frumoase chiar dacă nu ești pasionată de manichiură

Uleiul pentru cuticule este un produs necesar oricărei femei, indiferent de cât timp petrece înfrumusețându-și unghiile. Acesta hidratează în profunzime, menține cuticulele moi și fine și te ajută să le împingi mai ușor la baza unghiei. Folosește-l de fiecare dată când îți cureți unghiile, dar și ori de câte ori simți că ai cuticulele aspre și uscate. Este recomandat să îți masezi unghiile cu el în fiecare seară, înainte de culcare.

CITEȘTE ȘI: TUTORIALE VIDEO. MANICHIURĂ NUDE

Un creion alb pentru manichiură nu ar trebui să lipsească din trusa ta sub nicio formă. Acesta te ajută că cureți și să oferi un aspect mai frumos unghiilor. Se folosește  sub unghii, iar acestea vor fi mai strălucitoare și mai curate. Pe lângă asta, nu uita să împingi cuticulele la baza unghiei. Nu le tăia sub nicio formă. Acestea au rolul de a proteja unghia de bacterii și praf și nu trebuie îndepărtate complet. Este suficient să le împingi cu o ustensilă specială, după ce le-ai masat ușor cu uleiul pentru cuticule.

Pila de unghii este absolut necesară. Chiar dacă obișnuiești să îți tai unghiile cât mai scurt, aceasta te ajută să le dai o formă frumoasă și ordonată. În plus, atât timp cât unghiile sunt pilite nu vor fi aspre și nu se vor agăța. Alege tipul de pilă care te avantajează cel mai mult. Nu uita să o schimbi periodic deoarece aceasta acumulează bacterii și reziduuri de pe unghii.

Dacă vrei un produs care să îți ușureze munca, înlocuiește acetona cu un creion pentru îndepărtarea lacului de unghii. Nu uita că un strat de lac incolor este întotdeauna binevenit, deoarece îți protejează unghiile, le hrănește (alege unul cu vitamine) și le oferă un luciu frumos. Îl vei îndepărta foarte ușor cu creionul special.

 

1 Comment

1 Comment

  1. adriana

    2015-03-05T00:08:19+02:00 at 2015-03-05T00:08:19+02:00

    Foarte frumoase!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top