Connect with us

Revistateo.ro

Cum să ajungi maestră într-ale sexului

Cuplu

Cum să ajungi maestră într-ale sexului

Cum să ajungi maestră într-ale sexului.

1. Fii cât mai naturală. Nu încerca să faci lucruri pe care nu crezi că le poţi stăpâni doar pentru că le-ai citit printr-o revistă. Fii tu însăţi, cât mai naturală şi bazează-te pe intuiţie căci, de cele mai multe ori, instinctul este acela care te va ghida către aventuri pasionale în dormitor.

2. Lasă complexele fizice. O imagine de sine nu tocmai bună poate avea un impact negativ asupra ta şi a partenerului. Eliberează-ţi aşadar mintea de „povara” coapselor, a sânilor poate prea mici ori a celulitei, căci un lucru e clar: iubitul tău te place aşa cum eşti. Pune-ţi în valoare atuurile şi îi vei distrage atenţia de la micile imperfecţiuni pentru totdeauna.

3. Preia iniţiativa. Nu e nimic mai incitant pentru un bărbat decât să observe cum partenera este cea care preia iniţiativa şi îl ademeneşte în pat. Dacă vrei, poţi la un moment dat să-l laşi pe el să fie căpitanul, iar tu să te relaxezi.

4. Fii dominatoare. Chiar dacă îi place lui să fie la putere, din când în când poţi să-ţi surprinzi partenerul trecând la „conducere” . Imobilizează-i mâinile, întoarce-l pe toate părţile şi arată-i cine este de fapt la putere. Asta îi va suci minţile instantaneu.

5. Fii creativă. Poate n-o să îţi iasă de fiecare dată, dar faptul că încerci nu va trece neobservat. Provoacă-l aşadar la jocuri sexuale inedite şi arată-i iubitului tău că eşti deschisă la provocari noi în dormitor.

6. Foloseşte jucării sexuale. Chiar dacă studiile au demonstrat că sunt secretul unei activităţi sexuale inedite, puţine cupluri le acordă o şansă pe motiv că sunt pudice. Dacă vrei într-adevăr să-ţi condimentezi viaţa sexuală, nu ezita să recurgi la câteva jucarii erotice – vibrator, cătuşe, inel vibrator, etc.

7. Role play. Ia-l prin surprindere atunci când “nu are chef” şi intră în rolul diverselor personaje. Fii rea, obraznică ori cuminte şi atrage-l cu mişcări tandre, prin care va înţelege că nu are şanse de scăpare.

8. Nu trece peste preludiu. Oricât de mult îl doreşti, preludiul este cel care va face lucrurile să fie mai interesante. O baie cu spuma sau un masaj relaxant,ori un cub de gheata plimbat lasciv cu buzele pe pielea partenerului tău vor transforma seara dintr-una monotonă în una incendiară.

9. Nu te feri de sexul oral. Transformă sexul oral în punctul culminant al nopţii de amor, lucu care te va face o adevărată expertă într-ale sexului. În plus, partenerul nu va avea nicio scuză în a-ţi întoarce favorul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top