Connect with us

Revistateo.ro

Cum să alegi culoarea părului în funcție de tonul pielii tale

Stiri

Cum să alegi culoarea părului în funcție de tonul pielii tale

Atunci când decizi să te vopsești îți asumi o mare responsabilitate. Vopseaua de păr poate să te transforme instant dintr-o frumusețe într-un dezastru, așa că trebuie să fii foarte atentă atunci când te decizi asupra culorii. Iată cum să alegi culoarea părului în funcție de tonul pielii tale!

Fii atentă la ce nunață are pielea ta în lumina soarelui. Dacă pielea ta este gălbuie, atunci culorile calde, cum este blondul, vor arăta foarte bine în părul tău. Dacă pielea ta este mai rozalie, bazează-te pe culorile reci, cum ar fi nuanțele închise de șaten.

CITEȘTE ȘI :AFLĂ MAI MULTE DESPRE VOPSEAUA PERMANENTĂ

Dacă pielea ta are o nuanță pală, nu opta pentru culori Închise cum este negrul deoarece te vor face să arăți fără viață. De asemenea, culorile foarte închise îți pot adăuga niște ani în plus, pe care cu siguranță nu ți-i dorești.

Dacă pielea ta este închisă la culoare, evită nuanțele închise de vișiniu sau maro, pentru că îți vor ruina aspectul. Încearcă suvițele blonde sau roșcate, pentru un efect surprinzător. Este mai bine pentru tonul pielii tale, să optezi pentru suvițe și nu pentru o culoare uniformă. Dacă totuși vrei o culoare uniformă, alege un șaten foarte deschis, te va prinde extremd e bine!

Nu uita să iei în considerare și culoarea ochilor. Pentru ochii căprui și verzi se potrivesc nuanțele calde de blond auriu, șaten cu reflexii aurii sau un roșcat foarte blând. Femeile cu ochii albaștri pot alege cu încredere blondul platinat și orice nuanță de șaten.

Orice culoare ai alege, asigură-te că este ceea ce îți dorești și consultă un stilist, mai ales dacă optezi pentru o culoare permanentă. Cel mai indicat este să te vopsești la un salon cu produse profesionale, pentru a fi sigură că nu o dai în bară. Acolo vei primi cele mai bune sfaturi și opțiuni.

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top