Connect with us

Revistateo.ro

Cum să alegi rochia potrivită pentru corpul tău

Inedit

Cum să alegi rochia potrivită pentru corpul tău

Este destul de stresant să cauți rochia perfectă, mai ales atunci când nu ești conștientă de calitățile tale și de punctele forte ale corpului tău. Toate femeile își doresc să fie slabe și să încapă în rochiile pe care le visează și ar face orice pentru asta. Societatea nu ne ajută prea mult, ba din contră. Așa că soluția este să ne acceptăm pe noi înșine și să conștientizăm că formele voluptoase pot fi apetisante. Poți arăta bine chiar dacă ai câteva kilograme în plus, este cazul să nu te mai zbați să intri în rochii care nu ți se potrivesc. Iată câteva sfaturi care te vor ajuta să alegi rochia perfectă pentru corpul tău și să pui în valoare formele care te avantajează. Regula este simplă, însă nu multe femei o aplică – trebuie să scoți în evidență aspectele bune și să camuflezi zonele mai puțin atrăgătoare.

Dacă vrei să atragi atenția spre zona pieptului, alege o rochie cu un decolteu adânc în V. Te avantajează dacă vrei evidențiezi bustul, însă ai grijă – nu este întotdeauna cea mai bună soluție pentru femeile cu pieptul mare.

CITEȘTE ȘI: CUM SĂ PORȚI BLANA ARTIFICIALĂ ÎN ACEASTĂ TOAMNĂ

Dacă vrei să pui accent pe talie, alege o rochie care are elastic sau este strânsă în această zonă. Fusta ar trebui să fie mai largă și vaporoasă. Evită rochiile strâmte. Dacă ești mai plinuță, aceasta este alegerea perfectă. Vei masca zona șoldurilor și vei sublinia talia.

Ca să îți ascunzi burta, alege o rochie dreaptă, dar nu strânsă pe corp. Optează pentru voal sau alte materiale ușoare. Diferite impremeuri sau accesorii pot atrage atenția și pot crea o iluzie optică. Ai grijă să nu exagerezi.

Pentru femeile cu un corp în formă de pară, rochiile fără mâneci sau chiar fără bretele sunt opțiunea potrivită. Așavei scoate în evidență zona umerilor și vei echilibra silueta. Evită rochiile prea scurte.

Dacă îți dorești să camuflezi mâinile groase sau pielea lăsată din zona brațelor, poartă o rochie scurtă, cu mâneci largi și eventual strânsă în talie. Lungimea rochiei va atrage atenția asupra picioarelor .

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top