Connect with us

Revistateo.ro

Anul 2018 ar putea fi unul extrem de norocos dacă ținem cont de aceste trucuri.

Stil de viata

Cum să atragi norocul de partea ta în 2018

Vreți să atrageți norocul în viața voastră? Vă vom oferi câteva indicii despre cum să aduceți noroc în viața de zi cu zi. O modalitate foarte bună de a vă schimba destinul este să faceți niște schimbări în casă, să folosiți trucuri și, cel mai important, să aveți o atitudine pozitivă și adecvată față de viață.

Cum să atrageți norocul în 2018

Una dintre cele mai bune tehnici pentru a încerca să atrageți noroc este să vă rearanjați casa. În conformitate cu principiile Feng Shui, intrarea în casă este cheia fluxului energetic pozitiv. Deci, o recomandare bună pentru a aduce noroc în viața voastră este să vă păstrați drumul liber fără obstacole și să păstrați spațiul perfect luminat. Făcând acest lucru va da drumul la lucrurile bune care intră în viața voastră.

O altă modalitate de a atrage noroc este să puneți flori proaspete (fără spini) în casă. Nu numai că vă umple mediul de viață, dar și ele permit energia pozitivă să curgă mai bine.

Dacă doriți să obțineți noroc, un alt sfat este să vopsiți casa în culori otrivite. Este esențial ca ușa să fie o culoare care dă energia bună. Pentru a face acest lucru, trebuie să țineți cont de orientarea sa: ușile orientate spre sud ar trebui să fie vopsite într-o culoare caldă, în timp ce ușile orientate spre nord ar trebui să fie negre sau albastre.

Un alt aspect care poate influența fluxul de energie și norocul este amenajarea mobilierului. Dacă vă organizați mobilierul într-o manieră circulară, veți permite tuturor să curgă mai mult și energia pozitivă pentru a ajunge la toate aspectele vieții. De asemenea, se recomandă ca patul să nu fie în fața ușii dormitorului.

Dacă doriți să creșteți în continuare șansa de a avea noroc, achiziționați o potcoavă. Ar trebui să fie așezată pe ușa din față a casei. Dacă o puneți cu susul în jos, va aduce noroc tuturor celor care trec pe lângă ea și dacă o poziționați astfel încât să fie cu fața în sus, norocul nu va ieși niciodată. Toate acestea vor ajuta mai bine vibrațiile și fluxul de energie, îmbunătățind astfel bunăstarea maximă.

Un alt talisman de noroc pe care îl puteți purta este un trifoi cu patru foi. Cea mai bună opțiune este să cumpărați un pandantiv de metal în această formă și să-l purtați oriunde mergeți. Este un clasic și va aduce mereu noroc.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top