Connect with us

Revistateo.ro

Cum să combați depresia de Valentine's Day

Cuplu

Cum să combați depresia de Valentine’s Day

Doar pentru că nu ai pe cineva special căruia să îi faci cadouri, nu înseamnă că vei renunța la asta. Răsfață-te de Ziua Îndrăgostiților chiar dacă ești singură și cumpără-ți ceva ce îți doreai de mult sau pur și simplu intră într-un magazin și alege ceva care-ți atrage privirile. Shoppingul este într-adevăr un remediu bun pentru a-ți însenina ziua aceasta.

CITEȘTE ȘI: VIDEO. MANICHIURA DE VALENTINES DAY

Să dăruiești celorlalți te poate face să te simți la fel de bine ca și cum ți-ai dărui ție însăși, așa că nu ezita să pregătești mici surprize pentru cineva drag. Poate ai o prietenă care se simte la fel de singură ca și tine, sau poate vrei să le faci un cadou părinților. Sunt mici gesturi care te pot face să te simți mult mai bine, așa că nu ezita să îți arăți dragostea față de cei apropiați.

Plănuiește o seară de distracție cu prietenele tale. Asta te va ajuta să uiți de faptul că nu ești într-o relație și te va face să fii mai recunoscătoare pentru faptul că ai parte de o perioadă în care te poți bucura de tot ce vrei fără a fi constrânsă într-un fel. Nu uita să îți amintești că ești iubită. Dacă nu ai un partener, nu înseamnă că nu ești înconjurată de dragoste sau că nu ai pentru ce să fii recunoscătoare. Bucură-te de toate lucrurile mărunte din viața ta, deoarece acestea sunt cele care contează cu adevărat.

Nu uita că totul se petrece atunci când este momentul. Nu este cazul să forțezi o relație dacă aceasta nu merge, cum nu este cazul nici să fugi după un prinț când acesta nu se arată la orizont. Lasă totul să vină de la sine și bucură-te de fiecare zi. Dacă totuși simți că te sufocă toate postările, articolele, decorațiunile și filmele de Valentines Day, tot ce poți face este să iei o pauză și pur și simplu să ignori această zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top