Connect with us

Revistateo.ro

Cum să concepi o fetiţă

Cuplu

Cum să concepi o fetiţă

Cum să concepi o fetiţă.

Stai deasupra. Doctorul Ava Cadell, terapeut sexual, spune că atunci când femeia stă deasupra, ea are control asupra nivelului de penetrare. De ce este asta important? S-a demonstrat că în timp ce cromozomul masculin are mai puţine şanse de supravieţuire, cel feminin are o durată mai mare. Astfel, este indicat ca tu să controlezi momentul ejaculării, pentru ca asta să se întâmple la intrarea în vagin, crescând şansele ca un cromozom feminin să fecundeze ovulul. Acelaşi lucru este valabil şi pentru poziţia misionarului, căci cromozomul X, adică cel feminin, poate rezista şi până la 72 de ore.

Staţi întinşi amândoi. Pe lângă aceleaşi motive explicate mai sus, se pare că această poziţie este una preferată de femei, cărora le place să fie sărutate pe gât şi strânse în braţe în timpul actului sexual.

Calculaţi timpul propice. Se pare că un calcul simplu duce la creşterea şanselor de a concepe o fetiţă. După cum spuneam anterior, sperma responsabilă pentru sexul feminin al copilului rezistă cu 72 de ore mai mult decât cea care conţine cromozomul masculin. Asta înseamnă că ultima partidă inainte de ovulaţie debuie să aibă loc cu trei zile înainte de aceasta.

Amânarea orgasmului. În timp ce vă întrebaţi ce legătura are asta cu conceperea unei fetiţe, aflaţi că orgasmul generează o serie de chimicale ce duc la formarea unui mediu alcalin în interiorul vaginului, preferat mai degrabă de cromozomul masculin decât de cel feminin, care se simte mai bine într-un mediu acid, existent îninte de orgasm.

Atenţie la dietă. Universitatea Exeter din Marea Britanie a efectuat un studiu pe 740 de femei, care tocmai deveniseră mămici. Astfel s-a demonstrat că pentru a avea o fetiţă, corpul femeilor are nevoie de mai mult calciu şi magneziu. Dacă vrei să nu ai un băieţel, renunţă la alimentele foarte sărate şi bogate în potasiu. Asta te va ajuta să creşti nivelul de aciditate despre care vorbeam anterior, lucru ce va duce la creşterea şanselor de a avea o fetiţă

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top