Connect with us

Revistateo.ro

Stil de viata

Cum sa devii mai atractiv pentru ceilalti. Trucurile care nu dau gres

Daca nu stii cum sa devii mai atractiv pentru ceilalti, atunci trebuie sa tii cont de cateva sfaturi esentiale, dovedite stiintific de catre cercetatori.

Toata lumea a vazut macar o persoana care era personajul principal dintr-o camera, iar toti ochii erau pe el si ii atragea cu felul sau de a fi.

Ca sa inveti cum sa devii mai atractiv pentru ceilalti,  trebuie sa intrunesti niste calitati si sa tii cont de ele pana cand vor deveni o obisnuinta. Nu ai nevoie de ceva special, ci sa le pui in aplicare in fiecare situatie cu care te intalnesti.

Ai observat deja ca o persoana cu sensul umorului are mult mai multe sanse sa socializeze cu ceilalti decat cei care sunt posaci. Renunta  la o atitudine posaca si sa razi de ceilalti. In schimb, o doza de umor si de autoironie fina va functiona intotdeauna in fata oricarei persoane.

Mai multe studii au demonstrat ca femeile sunt atrase de catre barbatii care le fac sa rada cu gura pana la urechi. La barbati, simtul umorului la femei nu este esential, insa zambetul va fi mereu apreciat.

Daca aveai impresia ca stand singur esti grozav, ei bine, inconjurat de prieteni esti mult mai atractiv pentru ceilalti.

Cand te intalnesti cu un prieten, postura corpului spune totul despre starea ta. Daca il vei intampina cu mainile incrucisate, nu vei face o impresie buna. Insa, o atitudine in care pari fericit si ca vrei sa il imbratisezi va face impresie buna.

Renunta sa acaparezi discutiile si sa vorbesti numai despre tine si intreaba-i si pe cei din jur detalii din viata lor, cere-le parerea si asculta-i cu atentie. Vor aprecia acest lucru.

Acest lucru se aplica si la intalnirile amoroase, iar reusita este sa vorbiti amandoi, nu doar o singura persoana.

Expresia fetei – in situatii in care pare imposibil sa zambesti, daca vei face acest lucru, ii vei cuceri pe cei din jur cu atitudinea ta.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top