Connect with us

Revistateo.ro

Cum să faci cea mai bună cremă detoxifiantă

Stiri

Cum să faci cea mai bună cremă detoxifiantă

Această cremă detoxifiantă este cea mai bună opțiune pentru a curăța tenul de impurități și pentru a înlătura efectele pe care poluarea le are asupra tenului nostru. Ceaiul verde ajută la îndepărtarea murdăriei și aloe vera hidratează și hrănește pielea. Este o cremă care pătrunde în profunzimea stratului de piele și o repară. Tenul rămâne curat, catifelat, hidratat în profunzime și strălucitor. Este foarte ușor de preparat, nu conține ingrediente chimice și nu face o gaură adâncă în buzunarul tău.

Iată de ce ai nevoie:

– extract de ceai verde

– ulei de migdale dulci

apă de trandafiri

– ulei esențial (optează pentru cel care este cel mai potrivit pentru tenul tău și care are un parfum plăcut)

pulpă de aloe vera

– ceară de albine

– un recipient de la o cremă mai veche sau o cutie mică din sticlă

CITEȘTE ȘI: CEA MAI EFICIENTĂ CREMĂ ILUMINATOARE

Cum trebuie să procedezi:

Procesul de preparare al acestei creme este foarte rapid și chiar te poate relaxa după o zi obositoare de muncă. Trebuie doar să amesteci ceara de albine și uleiul de migdale dulci într-o cratiță cu fund dublu și să aduci amestecul la punctul de fierbere. După ce s-a topit complet ceara, se ia cratița de pe aragaz și se adaugă pulpa de aloe vera, amestecând încontinuu. Se lasă 1-2 minute să se răcorească și se toarnă uleiul esențial, extractul de ceai verde și puțină apă de trandafiri. Se amestecă totul bine și se toarnă într-un recipient curat, dezinfectat cu alcool sanitar. Se păstrează într-un loc răcoros și întunecat.

Această cremă detoxifiantă se folosește ori de câte ori este nevoie, în special seara, deoarece acționează ca un bun tratament pe timpul nopții. Înainte de aplicare, fața trebuie să fie curată și eventual tonifiată cu o loțiune tonică. Se aplică prin mișcări circulare, ușoare. Se evită zona ochilor și zona din jurul buzelor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top