Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Cum să faci sex perfect vara asta, în doar 7 pași

Visezi la o partidă perfectă de amor în timpul verii? Crezi că nimic nu se compară cu poveștile de iubire de-o vară care se termină cu final fericit pe o plajă exotică? Iată 7 lucruri de care să ții cont.

Cum să faci sex perfect vara asta, în doar 7 pași:
1. HIDRATEAZĂ-TE!

Oricum vei transpira în timpul sexului: o dată din cauza pasiunii pe care o puneți amândoi și apoi din pricina gradelor ridicate din termometru.

2. PRELUDIU CU FRUCTE DE VARĂ
Vișine, căpșuni, pepene verde… plus puțină frișcă și deja ai toate ingredientele pentru a spori pofta de sex.

CITEȘTE ȘI: 4 LUCRURI LA CARE SE GÂNDESC FEMEILE ÎN TIMPUL ACESTUI TIP DE SEX
3. ÎN JACUZZI
Ia-ți partenerul și invită-l la o cupă de șampanie în jacuzzi, în stațiunea în care tocmai vă petreceți concediul de vară.

4. ÎN APA MĂRII
Dacă vrei să ai o partidă de neuitat, marea îți stă la dispoziție: aceasta nu poate vorbi, deci totul va rămâne între voi și largul mării sau al oceanului unde v-ați consumat relația. Valurile mării vor duce tainele amorului vostru spre zări nevăzute.

5. SUB UN PALMIER
Dacă nu reziști tentației și vrei să încerci cu orice preț sexul în natură, nu ezita. Având în vedere că este vară, sub un palmier se pot întâmpla foarte multe lucruri frumoase între două persoane care se iubesc.

6. NU FACEȚI SEX ÎN MIEZUL ZILEI, ÎN PLINĂ CANICULĂ
Conform mai multor studii, persoanele care fac sex în zilele de vară au tendința ca seara să se deprime. Pentru a evita acest lucru, alimentează pofta de amor până la apusul soarelui și profită de răcirea cu câteva grade a vremii pentru a începe o noapte de neuitat.

7. TOT TIMPUL CU PREZERVATIV
Poate că pare un sfat inutil și deja repetat până la saturație însă niciodată nu vom renunța la el așa cum nici tu nu trebuie să renunțe la măsurile de protecție, mai ales pe timpul verii, când din cauza umidității și a căldurii te poți alege cu tot felul de infecții genitale.

Sursa foto: www.luxuryresortphotography.com

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top