Connect with us

Revistateo.ro

Cum să folosești pudra pentru bebeluși în rutina ta zilnică

Frumusete

Cum să folosești pudra pentru bebeluși în rutina ta zilnică

Una dintre cele mai simple modalități de a economisi banii cheltuiți în mod obișnuit pe nenumărate produse de make-up, este să găsești un produs multifuncțional care să aibă cât mai multe întrebuințări. Unul dintre aceste produse este pudra pentru bebeluși. Cu siguranță ar trebui să ai așa ceva la îndemână, pentru că te ajută mai mult decât îți poți imagina. Iată cum să folosești pudra pentru bebeluși în rutina ta zilnică!

1. Fixează machiajul. După ce te-ai machiat complet, folosește o pensulă mare cu care să aplici o cantitate mică de pudră pentru bebeluși pe toată fața. Fii precaută și nu folosi prea multă, pentru că s-ar putea să-ți ruinezi aspectul. Pudra pentru bebeluși absoarbe uleiurile în excess și te ferește de aspectul lucios de care fuge orice femeie.

CITEȘTE ȘI: 6 TRUCURI DE FRUMUSEȚE PE CARE NU ȚI LE-A SPUS NIMENI

2. Îngroașă genele. Dacă ai genele foarte subțiri și trebuie să aplici mai multe straturi de mascara pentru a obține efectul dorit, pudra pentru bebeluși este produsul ideal pentru tine. Înainte să aplici rimelul, pudrează puțină pudră pe genele tale, cu ajutorul unei perii subțiri. Aceasta va acționa precum un primer, va fixa rimelul și va oferi textură.

3. Aplică pudră de bebeluși pe scalp, pentru a absorbi uleiurile în exces atunci când nu ai avut timp să îți speli părul.

4. Data viitoare când te epilezi singură, acasă la tine, pudrează-te înainte de a aplica ceara. Astfel, ceara va adera mai bine și pielea ta va fi ferită de iritații.

5. În unele cazuri, pur și simplu nu poți purta încălțăminte cu ciorapi. În astfel de situații, pudra pentru bebeluși este ideală. Ea absoarbe umezeala și mirosurile neplăcute. Presară puțină pudră în pantofi și după ce te descalți, pentru a-i menține curați și împrospătați.

6. Ești în drum spre muncă și tocmai ai realizat că nu te-ai dat cu deodorant? Nimeni nu suportă această situație! poți să stai toată ziua cu brațele lipite de corp sau poțiu improviza! Aplică o cantitate mică de pudră pentru a absorbi umezeala și mirosurile neplăcute.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top