Connect with us

Revistateo.ro

Acasă ar trebui să ne simțim cel mai sigur! Însă, atunci când simțiți că ceva nu funcționează, înseamnă că energia negativă....

Stil de viata

Cum să înlături energia negativă din locuință

Acasă este locul unde ar trebui să vă simțiți sigur și relaxat. Dar când locuința este plină de energie negativă, ea are un efect tangibil asupra emoțiilor tale, precum și asupra sănătății.

Nu puteți vedea energia cu ochiul liber, dar cu siguranță puteți simți că energia din casă reflectă adesea starea voastră emoțională interioară.

Ea vă poate distruge încrederea, vă deranjează visurile, vă diminuează imaginația și vă atenuează abilitățile.

Iată câteva moduri prin care să elimini energia negativă din casă:

1. Păstrați curățenia

Când intri într-o cameră curată te simți bine și se întâmplă contrariul când intri într-o cameră murdară, dezordonată și aglomerată. Acest lucru se datorează în principal faptului că toate aglomerările și murdăria atrag energia negativă.

De fiecare dată când curățați, eliminați automat energia negativă. De aceea, curățarea locuinței sau a spațiului de lucru ar trebui să se afle pe lista de priorități pentru a ajuta la umplerea zonei cu mai multă pozitivitate.

Regular curățați și aspirați fiecare cameră a casei, inclusiv baia și bucătăria.
Curățați toate ușile și ferestrele din spațiu.

Țineți lucrurile organizate și în locul lor desemnat.

Scapa de lucruri pe care nu mai ai nevoie.

Îndepărtați produsele toxice din locuință.

2. Repoziționează mobila

Este important să vă schimbați decorul camerei din când în când. Rearanjarea poziției mobilierului este suficientă pentru a rupe energia negativă.

Mutați mobilierul în casă puțin, cel puțin o dată pe lună. În timpul rearanjării, acordați o importanță spațiului deschis și confortului.

Experimentați aranjamentul până veți găsi camera plină de viață.

Nu păstrați decorațiuni care nu vă mai plac. Aruncați sau dați mobilierul nedorit și alte obiecte.

3. Razele soarelui și aerul curat

Aerul proaspăt și soarele au puteri incredibile de curățare. Energia puternică a naturii vă va face să vă simțiți bine.

Deci, permițând un pic de soare și o mulțime de aer proaspăt să intre în casa ta este un alt mod simplu de a spori pozitivitatea în viața ta, precum și acasă.

Dimineața devreme, deschideți ferestrele și ușile pentru a permite aerul curat și lumina soarelui să pătrundă și energia negativă să iasă afară.

4. Sarea de mare

Sarea de mare este o altă opțiune de a transmuta energia negativă atât din casa, cât și din interiorul vostru. Se crede, de asemenea, că sarea de mare contribuie la generarea de ioni negativi în aer, generând astfel vibrații pozitive.

Adăugați câteva linguri de sare de mare la o ceașcă de apă caldă și amestecați bine până când sarea se dizolvă. Puneți soluția într-o sticlă de pulverizare. Pulverizează această soluție în diferite colțuri ale casei.

Puneți sare de mare peste întreaga cameră, în special în colțurile care se îndreaptă spre direcțiile nord-est și sud-vest. Lăsați-l peste noapte, dacă este posibil, apoi aspirați sarea.

Pentru a vă purifica corpul, puneți 1 ceașcă de sare de mare într-o cadă plină cu apă caldă. Apoi faceți o baie fierbinte și veți simți cum corpul se va relaxa!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top