Connect with us

Revistateo.ro

my little pony

Stil de viata

Cum sa insisti pana cand reusesti sa ai succes

Parintii sigur au auzit de compania Hasbro, cea care a produs, de-a lungul timpului, unele dintre cele mai interesante jucarii pe care cei mici le doresc neaparat in viata lor. Printre altele, Hasbro este cunoscuta pentru My Little Pony.

Ceea ce putini stiu este ca cei de la Hasbro au devenit cunoscuti si au viralizat My Little Pony dupa ce au vazut succesul de care s-a bucurat linia de jucarii Transformers datorita filmului lui Michael Bay. Astfel, Hasbro a dorit sa schimbe franciza My Little Pony prezenta deja pe piata din 1992 si sa o faca ceva mai atractiva pentru o alta generatie, cea a fetelor tinere:

“Aveam nevoie de o schimbare. A fost una dintre cele mai importante decizii pe care le-am luat vreodata”, a declarat Margaret Leosch, presedintele consiliului de administratie al canalului The Hub la momentul respectiv.

Iar apoi a intrat in scena Lauren Faust. Ambitioasa din fire, femeia a fost cea care a abordat Hasbro, in dorinta de a-si transforma linia ei de jucarii pentru fete, “Galaxy Girls”, intr-o serie animata. Faust, care in trecut lucrase la “Fetitele Powerpuff” isi dorea un serial de animatie doar pentru fete de multi ani, dar de fiecare data a fost respinsa de studiouri si retele, pentru ca desenele animate pentru fete nu garantau succesul in acea perioada, ba chiar din contra.

Prima data, Faust a fost angajata de Hasbro pentru a crea un scenariu al serialului My Little Pony, primind si acordul sa ofere o mana de ajutor la conceptualizare: “Am fost destul de sceptica la inceput, pentru ca mereu mi s-au parut plictisitoare serialele bazate pe jucarii de fete”, a declarat aceasta la putin timp dupa ce My Little Pony a explodat si a devenit o industrie. Faust a vrut sa demonstreze la inceput faptul ca desenele pentru fete nu trebuie sa fie “ultra-dragalase si scumpele”.

Astfel, ea a incorporat multe elemente ce contraziceau stereotipurile idealizate de fete, inclusiv personalitati diferite, vrand ca cei mici sa inteleaga ca prietenii sunt diferiti si se pot certa, dar raman in continuare prieteni, dar si ideea ca fetele nu trebuie sa fie limitate si ca pot face orice isi pot pune in minte.

Serialul My Little Pony a prins viata in 2010. Iar Lauren Faust a devenit, dintr-o prezenta aproape deloc observabila, una dintre cele mai apreciate femei din breasla, demonstrand, asemenea personajelor din My Little Pony, ca poti face orice, indiferent ca esti barbat sau femeie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top