Connect with us

Revistateo.ro

Cum să îți alegii ochelarii în funcție de forma feței

Stiri

Cum să îți alegii ochelarii în funcție de forma feței

La fel de importante ca și lentilele, sunt și ramele și materialele din care acestea sunt confecționate. Specialiștii spun că ar trebui să acorzi o atenție deosebită formei ochelarilor, pentru a te asigura că acești te pun în valoare. Dacă porți ochelari de vedere nu înseamnă că modul în care aceștia arată nu contează și nu te poate scoate în evidență într-un mod plăcut. Dacă ești mereu pe fugă, s-ar putea să ai nevoie de o pereche de ochelari cu cauciuc fin la ureche pentru ca aceștia să nu alunece. Totodată, în funcție de problemele pe care le întâmpini la lumină puternică, s-ar putea să necesiți o pereche de ochelari cu lentile fumurii.

CITEȘTE ȘI: FOTO. MANICHIURĂ ÎN DUNGI

Dacă ai fața în formă de inimă și te numeri printre persoanele care au o frunte lată, pomeți ridicați, și o față care se îngustează treptat înspre bărbie, trebuie să alegi o pereche de ochelari pătrați. Cu acest tip de ochelari vei oferi mai mult echilibru feței și vei diminua dimensiunile frunții. Evită ramele care sporesc dimensiunea frunții și îți îngustează fața și mai mult. Toate ramele pătrate sunt ideale pentru tine, la fel și ochelarii fără ramă.

Persoanele cu forma feței ovală au proporții echilibrate, pomeți proeminenți și o bărbie ușor îngustă. Aceste persoane pot purta aproape orice formă de rame de ochelari datorită echilibrului de care fața lor se bucură. Cheia este să alegi ceva egal în lățime sau puțin mai mare, pentru a menține proporțiile. Ochelarii cu margini rotunjite nu îți vor copleși trăsăturile și te vor pune în valoare.

Dacă ai fața rotundă trebuie să eviți ramele care accentuează această trăsătură. Încearcă să optezi pentru rame pătrate pentru a dăuga puțin contrast. Acest secret este valabil și pentru persoanele cu fața pătrată – adaugă contrast cu ajutorul ramelor rotunde.

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top