Connect with us

Revistateo.ro

Cum să îți aranjezi buzele în functie de forma lor

Machiaj

Cum să îți aranjezi buzele în functie de forma lor

Machiajul buzelor este esențial. El oferă o definire corectă a formei buzelor și completează aspectul feței, însă nu există o regulă generală pe care trebuie să o urmezi. Fiecare dintre noi a fost înzestrată cu o altă formă a buzelor, așa că trebuie să ții cont de acest aspect când te machiezi. Iată o mică lecție de machiaj în ceea ce privește buzele și cum să le aranjezi în funcție de forma lor.

Dacă ai buza superioară mai groasă decât cea inferioară, aplică un ruj puțin mai deschis pe buza inferioară și o nuanță mai închisă pe cea superioară. Asta te va ajuta să echilibrezi buzele. În general este recomandat să folosești culori mai închise, doarecere acestea le fac să pară mai mici.

CITEȘTE ȘIș IATĂ CUM POȚI AVEA BUZE INTENS COLORATE ÎN MOD NATURAL

Dacă ai buza inferioară mai groasă, colorează-ți buzele cu aceeași culoare și aplică pe buza superioară puțin fard de ochi sau creion alb, chiar în centrul ei. Așa vei obține un aspect echilibrat.

Dacă formele buzelor tale nu se potrivesc, atunci ai buze inegale. În acest caz trebuie să folosești neaparat un creion pentru a le contura, astfel încât să le dai aceeași formă. Nu uita să întinzi usor creionul, pentru a nu avea un efect neplăcut.

Dacă buzele tale nu au un contur proeminent și sunt plate, este recomandat să folosești culori deschise, calde. Poți folosi un contur și o culoare puțin mai închisă în colțul buzelor, și o nuanță deschisă și strălucitoare pentru a umple mijlocul lor. Încearcă so folosești întotdeauna un luciu, asta va da volum și va contura forma..

Pentru buzele subțiri trebuie să folosești un creion. Conturează-le și apoi aplică o culoare închisă pe buza de jos și una mai caldă pe cea de sus. Omogenizează nuanțele cu o perie fină pentru buze.

Buzele mai groase sunt frumoase și dorite de toate femeile. Dacă totuși vrei să le mai micșorezi, încearcă nuanțele nude și machiază-ți ochii mai puternic, pentru a-i plasa pe ei în centrul atenției.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Machiaj

To Top