Connect with us

Revistateo.ro

Cum să îți faci singură balsamul de buze

Machiaj

Cum să îți faci singură balsamul de buze

Poate te întrebi de ce ar trebui să îți faci balsamul de buze singură, când ai atât de multe opțiuni pe piață. Ce la bun motiv este că știi exact ce conține. Nu mai faci compromisuri. Balsamul va avea doar ingredientele pe care ți le dorești, fără chimicale și alte substanțe toxice. Pe lângă asta, este un mod grozav de a scăpa de stres, după o zi lungă de muncă. Iată cât este de simplu!

Ai nevoie de:

– 3 lingurițe de ceară de albine

– 3 lingurițe de unt de cacao

– 2 lingurițe de ulei de migdale dulci

– jumătate de linguriță de ulei de măsline

– jumătate de linguriță de miere de albine

– 2 lingurițe de lanolină

– 3-4 picături de ulei esențial (rămâne la alegrea voastră, în funcțe de ceea ce vă doriți)

– un borcănel mic sau un recipient mai vechi de la un balsam de buze

CITEȘTE ȘI: 5 LUCRURI PE CARE NU LE ȘTIAI DESPRE GENE

Untul de cacao este solid, așa că va trebui să rezuiți 3 lingurițe. Dacă nu aveți unt de cacao puteți folosi ulei de cocos fără nici o problemă.

Se umple o cratiță cu apă până la jumatate. Într-un bol mai mic, din sticlă sau ceramică, se combină ceara de albine, lanolina, untul de cacao și uleiurile. Așezați cratița pe foc, asigurându-vă că bolul de sticlă nu atinge fundul acesteia. Puteți pune o hârtie de ziar pe fund. Lăsați la foc mic până ce se topesc toate ingredientele din bol și amestecați în mod constant. După ce totul s-a topit turnați mierea și dați bolul deoparte. Adăugați câteva picături de ulei esențial. Puteți alege uleiul de lavandă, mușețel, portocale, lemongrass, orice doriți. Depozitați tot amestecul în recipientul curățat și dezinfectat în prealabil.

Iată că aveți un balsam de buze natural și delicat cu pielea. Puteți prepara mai multe, pe care să le oferiți cadou celor dragi. Dacă adăugați 3-4 picături de suc de sfeclă roșie veți obține un balsam colorat, delicios.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Machiaj

To Top