Connect with us

Revistateo.ro

Cum să îți îngrijești sprâncenele

Cosmetica

Cum să îți îngrijești sprâncenele

Este recomandat să consulți un specialist care să stabilească care este forma ideală a sprâncenelor pentru fața ta. Pensează-te corect pentru ca fața ta să fie încadrată corect, iar tu să ai aspectul ideal. În plus, dacă ele sunt pensate bine, nu trebuie să te chinui să umpli zonele goale. Nu uita, trebuie să folosești cât mai puține produse cosmetice, pentru a nu încărca porii. Nu vei avea nevoie de creion sau fard pentru sprâncene dacă acestea au forma potrivită.

CITEȘTE ȘI: MĂȘTI CU OU PENTRU UN PĂR SĂNĂTOS

Piaptănă sprâncele cu o perie specială. Acest lucru stimulează circulația din această zonă, implicit creșterea firelor de păr. De două trei ori pe săptămână ar trebui să faci acest lucru. O astfel de perie specială nu ar trebui să îți lipsească. Hidratarea este la fel de importantă. Nu omite zona sprâncenelor atunci când aplici cremă hidratantă. Acest lucru fixează firele și păstrează sprâncenele ordonate și strălucitoare.

Dacă decizi să îndepărtezi firele nedorite cu benzi de ceară pentru față, fii foarte atentă. Atunci când îndepărtezi ceara, trage în direcția creșterii firului pentru a nu afecta pielea și pentru a nu o agresa. Nu uita că pielea din această zonă are o sensibilitate crescută și trebuie tratată cu mare atenție. Din această cauză, în timp, porțiunea de piele de sub sprâncene se poate lăsa și îți poate oferi un aspect neplăcut. Cel mai indicat este să te pensezi și să nu folosești ceara prea des.

Dacă vrei să accentuezi culoarea sprâncenelor, alege fardul în locul creionului. Acesta are o formulă mult mai ușoară, care crează un look mult mai natural și mai delicat.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cosmetica

To Top