Connect with us

Revistateo.ro

Cum să îți mărești ochii cu ajutorul machiajului

Machiaj

Cum să îți mărești ochii cu ajutorul machiajului

Ochii sunt caracteristica cea mai notabilă de pe fața noastră și cu ajutorul machiajului potrivit ne putem juca cum vrem cu ei. Dacă vrei ca ochii tăi să pară mai mari, iată câteva trucuri de machiaj pe care le poți utiliza!

Folosește un dermatograf alb. O regulă generală a machiajului este aceea că toate culorile deschise accentuează trăsăturile. Dacă folosiți alb în loc de negru vei crea iluzia unor ochi mai mari și mai luminoși.

CITEȘTE ȘI: 7 GREȘELI DE MACHIAJ CARE ÎȚI ADAUGĂ ANI ÎN PLUS

Genele false pot face minuni pentru ochii tăi. Atrag atenția asupra pleoapelor și crează un cadru frumos în jurul ochilor. Gene false duc aspectul tău la alt nivel, cu siguranță.

Trasează o linie pe pleoapa superioară, asta va crea un efect de eyelift și ochii tăi vor părea mai plini de viață și chiar mai odihniți. Cel mai bine este să folosești un eyeliner în jumătatea exterioară a pleoapei.

Luminează-ți ochii cu un fard de pleoape sidefat, pe care să îl aplici în colțurile interioare ale ochiului. Poți alege nuanțe de auriu sau argintiu pentru că sunt perfecte și fac diferența. Ochii tăi vor părea mai mari decât sunt în realitate.

Un secret foarte bun este să aplici mai multe culori pe pleoape, pentru a crea senzația de adâncime. Încearcă un dermatograf albastru și un fard de pleoape violet, vei face senzație! Crează anumite umbre cu ajutorul fardurilor! Nu uita că cele mai deschise culori luminează fața și cele mai închise retrag trăsăturile. Dacă folosești un fard închis, ochii tăi vor fi și mai mici.

Sprâncenele au și ele un rol foarte important. Forma și culoarea lor trebuie să fie armonioase. Niște sprâncene neîngrijite pot strica tot aspectul și atrag atenția de la alte trăsături care chiar merită să fie privite! Așa că ai grijă de ele și dă-le o formă frumoasă, care se potrivește cu fața ta.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Machiaj

To Top