Connect with us

Revistateo.ro

Cum să îți menții unghiile într-o stare perfectă

Stiri

Cum să îți menții unghiile într-o stare perfectă

Cei din jur îți observă mâinile mai repede decât crezi, așa că ele trebuie să fie mereu îngrijire și să arate impecabil. Pentru a avea unghiile perfecte, trebuie să ții cont de anumiți pași simpli, dar esențiali. Multe femei consideră că este absolut necesar să meargă la manichiură în mod regulat pentru acest lucru, însă adevărul este căt e poți descurca foarte bine chiar la tine acasă!

CITEȘTE ȘI: CUM ÎȚI ÎNGRIJEȘTI UNGHIILE DUPĂ CE RENUNȚI LA MANICHIURA CU GEL

Ține minte că unghiile sunt sensibile și fragile și nu profita de lungimea lor pentru a le folosi în anumtie scopuri. Evită să tastezi la laptop sau pe telefon cu ele, să desfaci cutii sau alte activități de acest gen. Este indicat să le tai la o dimensiune potrivită pentru stilul tău de viață. Dacă mergi zilnic la birou și lucrezi la calculator, evită să îți lași unghiile să crească foarte lungi, pentru a nu le deteriora.

Folosește o cremă pentru cuticule în fiecare seară. Optează pentru o cremă grasă, care să se absoarbă mai lent în piele. Aceasta va hidrata intens zona cuticulelor și chiar ungiile, oferindu-le un aspect îngrijit și frumos. Evită îndepărtarea completă a cuticulelor, pentru a nu permite pătrunderea bacteriilor sub unghie. În acest mod oprești infecțiile și inflamațiile.

Sună foarte simplu, însă nu multe femei iau în considerare acest truc: poartă mănuși ori de câte ori faci treburi casnice. Substanțele chimice din produsele de curățat îți afectează mâinile și în special unghiile mai mult decât crezi. Aplică o cremă hidratantă de cel puțin 2-3 ori pe zi și masează-ți bine mâinile cu ea. Totodată, alimentația are un rol extrem de important. Adaugă în dieta ta zilnică preparate bogate în biotină. Consumă mai multe ouă, conopidă, morcovi, nuci, cereale integrale și roșii. În acest mod vei avea mâini și unghii frumoase și sănătoase!

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top