Connect with us

Revistateo.ro

Cum să îți păstrezi zâmbetul strălucitor după albire

Ingrijirea dintilor

Cum să îți păstrezi zâmbetul strălucitor după albire

Următorul pas după ce ți-ai albit dinții, este să îți păstrezi zâmbetul strălucitor cât mai mult timp. Iată câteva sfaturi care te vor ajuta să faci acest lucru!

1. Folosește o pastă de dinți cu efect de albire. Deși aceste produse nu îți albesc cu adevărat dinții, ele joacă un rol important în menținerea albului obținut în mod profesional. Există numeroase variante dintre care poți alege, iar dinții tău vor rămâne strălucitori pentru mai mult timp.

CITEȘTE ȘI: DINȚII NETRATAȚI POT CONDUCE LA DIABET

2. Evită băuturile care pătează, cum ar fi cafeaua, sucurile și vinul roșu. Încearcă să te bucuri de ele doar la anumite ocazii și să le scoți din dieta ta zilnică, dacă vrei să îți menții albul imaculat al dinților.

3. Consumă multe legume crude. Textura legumelor crude acționează ca un scrub pentru dinți și ajută la curățarea suprafeței acestora, eliminând petele. În locuiește gustările pe care le iei de obicei în timpul zilei cu câteva legume proaspete. Acesta va fi un obicei benefic pentru întreg organismul tău, nu doar pentru dinți.

4. Spală-te pe dinți după ce consumi alimente care pătează. Dacă incluzi în alimentația ta zilnică băuturi sau alimente care pătează cum ar fi cafeaua, vinul, sfecla roșie, etc, asigură-te că te speli pe dinți după fiecare masă. Astfel eviți petele și îngălbenirea și menții sănătatea danturii.

5. Renunță la fumat. Fumatul este unul dintre factorii principali care conduc la îngălbenirea dinților. În afară de faptul că este un obicei groaznic pentru sănătatea întregului organism, fumatul deteriorează rapid dantura și îți pune zâmbetul în pericol.

6.Păstrează o igienă orală corespunzătoare. După albire, mai mult ca niciodată, trebuie să îți îngrijești dantura. Spală-te de cel puțin două ori pe zi, folosește apa de gură frecvent și nu uita de ața dentară.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Ingrijirea dintilor

To Top